ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Η Νορβηγία προσφέρει αληθινά συναρπαστικές στιγμές και ένα ταξίδι που θα είναι η πιο αγαπημένη σας εμπειρία!

870 € / το άτομο

Ξεκινάτε το ταξίδι σας από την χαρούμενη Κοπεγχάγη, της μικρής γοργόνας και των παραμυθένιων Tivoli Gardens, και στη συνέχεια διασχίζετε τη Βαλτική έχοντας ως τελικό προορισμό το συγκλονιστικό και αξιοζήλευτο Όσλο.

670 € / το άτομο

Ένα ταξίδι στις Βαλτικές Χώρες, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, με λίγο Ελσίνκι είναι ένα οδοιπορικό στην πιο παρθένα και άγνωστη περιοχή της Ευρώπης.

1385 € / το άτομο

Η πιο «θεατρική» από τα κράτη της Βαλτικής, η Εσθονία είναι διάσημη για τα τεράστια δάση και τους υπέροχους υγροτόπους, τα απομακρυσμένα νησιά, και φυσικά, το ότι είναι ένα από τα πιο φιλικά και προοδευτικά έθνη της Ευρώπης.

165 € / το άτομο

Ταξίδι στη Στοκχόλμη, την πόλη αντιθέσεων, και το ανατρεπτικό Ελσίνκι.

590 € / το άτομο

Επισκεφθείτε δυο από τις ομορφότερες πόλεις της Σκανδιναβίας, ξεχωριστές σε ιστορία και πολιτισμό, με απίστευτα λευκά τοπία και ηλιόλουστη άνοιξη, που προκαλούν κάθε ταξιδιώτη να τις ανακαλύψει.

670 € / το άτομο

Ένα ταξίδι στην καρδιά της Βαλτικής, τη Λετονία, με τα πολιτιστικά αποτυπώματα που μαρτυρούν την πλούσια και ιδιαίτερη ιστορία της χώρας.

160 € / το άτομο

Η μεγαλύτερη χώρα της Βαλτικής, η Λιθουανία είναι μια χώρα με κάστρα, λίμνες και δάση.

160 € / το άτομο

Ένα 7ήμερο ταξίδι σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου!

999 € / το άτομο

Ταξιδεύουμε στην καρδία της Νορβηγίας για να γνωρίσουμε την φύση, την αρχιτεκτονική της καθώς επίσης και τους αμέτρητους πολιτισμικούς θησαυρούς της.

890 € / το άτομο

Ζήστε αξέχαστες στιγμές εξερευνώντας την άγρια ομορφιά του νορβηγικού τοπίου.

995 € / το άτομο

Ταξίδι στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Oslo, με τα δάση και τα φυσικά τοπία, και το Bergen, την υπέροχη αυτή πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

670 € / το άτομο