ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Τα θαύματα της Νότιας Ισλανδίας! 7 ήμερο στην Ισλανδία με ΠΑΓΕΤΩΝΕΣ, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ. H εκδρομή αυτή είναι μια εύκολη περιήγηση της Ισλανδίας στην οποία όλοι μπορούν να λάβουν μέρος

1890 € / το άτομο

Ισλανδία - Καλοκαίρι 2021 - Ο γύρος του νησιού από τους ειδικούς σε 10 ημέρες!

2465 € / το άτομο

Το ταξίδι 7 ημερών θα μας χαρίσει εντυπωσιακές στιγμές και αρκετές υπαίθριες δραστηριότητες. Θα εξερευνήσουμε τα πιο μυστηριώδη μέρη της Αρκτικής και θα ανακαλύψουμε την σπάνια και άγρια ομορφιάς της.

2870 € / το άτομο

Επισκεπτόμαστε το απομακρυσμένο Svalbard, τα νησιά του αρχιπελάγους, πλέουμε στα Φιόρδ και δίπλα στους παγετώνες, γνωρίζουμε το Longyearbyen και ανακαλύπτουμε το Όσλο την πρωτεύουσα της Νορβηγίας.

4380 € / το άτομο

Αν και στο μυαλό μας η Αυστρία αποτελεί έναν χειμερινό τουριστικό προορισμό, η χώρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα, καθώς η ομορφιά του τοπίου της με τις λίμνες και τα ψηλά βουνά είναι απαράμιλλη όλες τις εποχές του χρόνου, κι εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πώς να σας το αποδείξουμε!!!

595 € / το άτομο

Ένα πανοραμικός γύρος στις τρεις σχετικά άγνωστες, αλλά πανέμορφες και πολύ ενδιαφέρουσες, χώρες Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία.

595 € / το άτομο

Οι τρεις χώρες της Βαλτικής, Εσθονία - Λετονία - Λιθουανία, όχι μόνο διεκδικούν επαξίως μια θέση στις πιο όμορφες χώρες του κόσμου αλλά ακόμα διαθέτουν πλούσιο ιστορικό και καλλιτεχνικό παρελθόν με μνημεία που σφράγισαν την ιστορική τους διαδρομή και παραμένουν οι πιο απτές μαρτυρίες του χθες

695 € / το άτομο

Η Νορβηγία προσφέρει αληθινά συναρπαστικές στιγμές και ένα ταξίδι που θα είναι η πιο αγαπημένη σας εμπειρία!

870 € / το άτομο

Ακολουθήστε μας σε ένα ταξίδι που συνδυάζει μοναδικά τον «Δρόμο του Κρασιού» και συμπληρώνεται από τα απίστευτα φυσικά τοπία στον Μέλανα Δρυμό με τα γραφικά χωριά και τα κουκλίστικα σπιτάκια.

695 € / το άτομο

Ξεκινάτε το ταξίδι σας από την χαρούμενη Κοπεγχάγη, της μικρής γοργόνας και των παραμυθένιων Tivoli Gardens, και στη συνέχεια διασχίζετε τη Βαλτική έχοντας ως τελικό προορισμό το συγκλονιστικό και αξιοζήλευτο Όσλο.

670 € / το άτομο

Τα Νησιά Φερόες είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης

1895 € / το άτομο

Η Ελβετία αποπνέει μια αρχοντιά και μια φινέτσα που συντηρείται επιμελώς με την άψογη παροχή υπηρεσιών

775 € / το άτομο