ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

ΤΟΣΚΑΝΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 8 ημέρες Οδικώς

ΤΟΣΚΑΝΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 8 ημέρες Οδικώς

850 € το άτομο

ΤΟΣΚΑΝΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΤΟΣΚΑΝΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 8 ημέρες οδικώς
Πίζα, Λούκα, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο, Τσίνκουε Τέρρε
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21 Ιουνίου

Περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4)
  • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, επισκέψεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ξενάγηση στην Φλωρεντία και στην Γκαλερία Ουφίτσι με επίσημο ξεναγό
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  • Φόροι πόλεων, check points, parking, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Fee προκράτησης, εισιτήρια για το πλοιάριο και το τραίνο στην εκδρομή στα Τσίνκουε Τέρρε
  • Είσοδος και προ κράτηση στην πινακοθήκη Ουφίτσι: 60 € ο ενήλικας, 55 € το παιδί
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
  • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Σημειώσεις

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται σε συνεννόηση με τον τοπικό πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα / τιμή των πούλμαν
  • Αναλόγως με την ώρα άφιξης του πλοίου ενδέχεται η ξενάγηση στην πόλη της Φλωρεντίας να γίνει την 3η μέρα
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο).
  • Τα δωμάτια παραδίδονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 14:00 – 16:00 και είναι στη διάθεση των ενοίκων έως τις 10:00 – 12:00 της ημέρας αναχώρησης (ανάλογα με την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου).
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
1
1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα / Πλοίο
Αναχώρηση από την Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση σε σύγχρονο ταχύπλοο για το ταξίδι μας προς την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
2
2η μέρα: Ανκόνα - Φλωρεντία, ξενάγηση πόλης - Μοντεκατίνι
Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την υπέροχη Φλωρεντία. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, όπου κατά τη διάρκειά της, θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό (Ντουόμο) με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην πόλη ή για ψώνια στη φημισμένη αγορά της και αναχώρηση για το Μοντεκατίνι. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.
3
3η μέρα: Μοντεκατίνι - Φλωρεντία, Επίσκεψη στην Γκαλερία Ουφίτσι - Μοντεκατίνι
Πρωινή αναχώρηση για την Φλωρεντία και επίσκεψη σε ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα μουσεία-πινακοθήκες του κόσμου, την Γκαλερία Ουφίτσι (Galleria degli Uffizi), που διαθέτει μία από τις πιο αξιόλογες συλλογές αναγεννησιακής τέχνης (Τζιότο, Μποττιτσέλλι, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ραφαήλ, Τιτσιάνο, Βερονέζε, Μιχαήλ Άγγελος, Καραβάτζιο, Ρέμπραντ, Ρούμπενς, Ντύρερ, Γκόγια, Ελ Γκρέκο κ.ά.). Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Μοντεκατίνι - Σιένα - Σαν Τζιμινιάνο - Μοντεκατίνι
Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη μεσαιωνική Σιένα με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και τις μαυρισμένες από τον χρόνο εκκλησίες, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στέρεους πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης με το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό του δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε για την πόλη των κάστρων / πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο, το "Μανχάταν της Τοσκάνης". Άφιξη, περιήγηση στην πόλη και χρόνος ελεύθερος για καφέ ή γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: Μοντεκατίνι, Εκδρομή στα εντυπωσιακά άγρια τοπία και παραλίες των Τσίνκουε Τέρρε (Πέντε Τόποι) - Μοντεκατίνι
Σήμερα θα επισκεφθούμε την ακτογραμμή των Τσίνκουε Τέρρε (Cinque Terre), των πέντε γραφικών μικρών χωριών με τα πολύχρωμα σπίτια τους κτισμένα στα απόκρημνα βράχια της Λιγυρίας, στην Ιταλική Ριβιέρα. Φθάνουμε στη Λα Σπέτσια, απ’ όπου με τοπικό πλοιάριο και ακολουθώντας τη δαντελωτή ακτογραμμή, θα προσεγγίσουμε το πρώτο χωριό, το Riomaggiore, με τα μικρά δαιδαλώδη δρομάκια. Στη συνέχεια, μετά από μια μικρή πεζοπορία στο ειδυλλιακό "Μονοπάτι της Αγάπης", θα περάσουμε από το ρομαντικό Manarola. Με το πλοιάριο θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας, θα περάσουμε κάτω από το χωριό Corniglia (που βρίσκεται ψηλά πάνω από τη θάλασσα) και θα καταλήξουμε στο γοητευτικό χωριό Vernazza με τους πύργους και τα μεσαιωνικά παλάτια. Μετά τη γνωριμία μας με την περιοχή, θα συνεχίσουμε με το πλοίο για το κοντινό Monterosso, το πιο ζωντανό και πιο δημοφιλές από τα χωριά της περιοχής και εκείνο με την πιο μεγάλη παραλία. Επιστροφή με το τοπικό τραίνο στη Λα Σπέτσια και από εκεί θα αναχωρήσουμε για το Μοντεκατίνι. Άφιξη το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: Μοντεκατίνι - Πίζα - Λούκα - Μοντεκατίνι
Πρωινή αναχώρηση για την ιστορική πόλης της Πίζας με τον ξακουστό κεκλιμένο εξαώροφο πύργο της και την πλατεία του Καθεδρικού της ναού, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη, περιήγηση στην πόλη και συνεχίζουμε για την κουκλίστικη Λούκα με την χαρακτηριστική της ρυμοτομία, που περιβάλλεται από ισχυρά αμυντικά τείχη. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στα γραφικά της σοκάκια με τα παλαιά αρχοντικά και την οβάλ πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
7
7η μέρα: Μοντεκατίνι - Ανκόνα / Πλοίο
Πρωινή αναχώρηση για την Ανκόνα, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.
8
8η μέρα: Πάτρα - Αθήνα
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση, όπου φθάνουμε μετά από περίπου τρεις ώρες.
 Τιμή κατ΄ άτομο    
Δίκλινο 850
3ο άτομο έως 12 ετών 700
Μονόκλινο 1100
                            Επιβαρύνσεις καμπινών κατ’ άτομο  | 4κλινη εξωτερική € 45 | 3κλινη εξωτερική € 75 | 3κλινη εσωτερική € 55 | 2κλινη εξωτερική € 95 | 2κλινη εσωτερική € 75