ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

Εκδρομές 4ήμερες Ελλάδα 2025

Εκδρομές 4ήμερες Ελλάδα 2025

το άτομο

4ΗΜΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στο « ΚΥΤΗΕΑ RESORT » 4****

(ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 3-6/7/25,  24-27/7/25,  25-28/8/25,  4-7/9/25,  25-28/9/25)

ΚΥΘΗΡΑ

1η ΗΜΕΡΑ

6:30π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην ΝΕΑΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα (ελεύθερο) και επιβίβαση το μεσημέρι στο πλοίο για το ταξίδι μας στα ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ και συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού την ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το κάστρο της, στάση. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο ΚΑΨΑΛΙ με το γραφικό λιμάνι και τους πανέμορφους κολπίσκους της, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν μέσω ΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΤΩ ΛΙΒΑΔΙ – ΛΙΒΑΔΙ – ΔΟΚΑΝΑ – ΑΡΑΙΟΙ θα φτάσουμε στο χωριό ΠΟΤΑΜΟΣ, το μεγαλύτερο των ΚΥΘΗΡΩΝ που αποτελεί το εμπορικό του κέντρο διατηρώντας παράλληλα τον γραφικό του χαρακτήρα. Θα περπατήσουμε και θα θαυμάσουμε αρκετά παραδοσιακά και νεοκλασικά σπίτια και θα ποιούμε τον καφέ μας σε κάποιο από τα παραδοσιακά καφενεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Παναγία ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ όπου η εικόνα της είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και η απανταχού προστάτιδά τους. Εν συνεχεία για το γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ ένα από τα ομορφότερα ψαροχώρια της Μεσογείου, σ’ ένα γοητευτικό Κυκλαδίτικο τοπίο με γραφικά ταβερνάκια και πεντακάθαρα νερά, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη, γεύμα και συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 350Η/Β ‘’ ΚΥΤΗΕΑ RESORT ‘’ // 320H/B  ‘’IRIDA‘’  3-6/7/25

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 380Η/Β ‘’ ΚΥΤΗΕΑ RESORT ‘’ // 350H/B ‘’IRIDA‘’ 24-27/7/25, 25-28/8/25

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 365Η/Β ‘’ ΚΥΤΗΕΑ RESORT ‘’ // 335H/B ‘’IRIDA‘’  4-7/9/25, 25-28/9/25

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) τα ξενοδοχεία ‘’ KYTHEA RESORT ‘’ 4**** & ‘’ IRIDA ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ – ΚΥΘΗΡΑ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 3 Δείπνα σε μπουφέ, 5) τα εισιτήρια του πλοίου A/R (ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ) , 6) Αρχηγό – Συνοδό, 7) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 18) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.

 

*

*

*

*

*

*

4HMEΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ RELAX

Στο «SKYROS PALACE» 4****   

ΣΚΥΡΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 17-20/7/25,  24-27/7/25,  31/7-3/8/25,  14-17/8/25

 21-24/8/25,  28-31/8/25,  4-7/9/25

1η ΗΜΕΡΑ

6:00π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΕΡΕΤΡΙΑ – ΒΕΛΟΣ στάση καθ’ οδόν.  Εν συνεχεία για ΚΥΜΗ επιβίβαση στο καράβι και μετάβαση στα ΛΙΝΑΡΙΑ το γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ, άφιξη και συνεχίζουμε για την παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση δωματίων, γεύμα, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα θα επισκεφτούμε την παλιά χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς (έξοδα ατομικά). Θα περπατήσουμε στην παλιά Χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Εν συνεχεία αναχωρούμε για το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο στάση. Κατόπιν για τον οικισμό ΜΑΓΑΖΙΑ που βρίσκεται κάτω από την ΧΩΡΑ με την αμμουδερή παραλία της παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό οι εκδρομείς θα είναι ελεύθεροι να απολαύσουν τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Θα μπορέσουν να κάνουνε το μπάνιο τους στην πισίνα ή στην παραλία του. Ξεκούραση . Δείπνο. Το βράδυ θα επισκεφτούμε την φωτισμένη ΧΩΡΑ. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό ελεύθερο για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου ή στην παραλία. Κατόπιν για την ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ της ΣΚΥΡΟΥ όπου θα επισκεφτούμε το κτήμα ΜΟΥΡΙΕΣ, ένας χώρος ελεγχόμενης αναπαραγωγής και διάσωσης του Σκυριανού Αλόγου.  Εν συνεχεία για το λιμάνι ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φεριμπότ για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 320 Η/Β  (17-20/7/25,  24-27/7/25,  28-31/8/25,  4-7/9/25)

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 350 Η/Β  (31/7-3/8/25,  14-17/8/25,  21-24/8/25)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘SKYROS PALACE ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ της ΣΚΥΡΟΥ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ,  4) Το 1 Γεύμα και τα 2 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Δωρεάν κρασί χύμα, αναψυκτικά και μπύρα κατά τις ώρες των φαγητών, 6) Αρχηγό – Συνοδό, 7) τα εισιτήρια του πλοίου A/R, 8) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 9) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 10) Φ.Π.Α.

*

*

*

*

*

*

 

4ΗΜΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΥΡΟΣ ΝΑΞΟΥ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

Εκεί που η ιστορία σμίγει με το γαλάζιο του Αιγαίου

(Με διαμονή στο ‘’ Naxos Magic Village Hotel ‘’ 3***plus)

Με την Κυκλαδική Αρχιτεκτονική και την Εκπληκτική Θέα στο Λιμάνι και στην Χώρα της Ναξου

ΧΩΡΑ – ΧΑΛΚΙ – ΦΙΛΩΤΙ – ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΜΕΛΑΝΕΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ – ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 10-13/7/25,  28-31/8/25

 

ΠΕΜΠΤΗ 10/7/25,  28/8/25

Αναχώρηση από ΟΜΟΝΟΙΑ στις 6.00π.μ. και από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 6.15π.μ. για το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό μας το μεγαλύτερο και το πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Την Αρχόντισσα Νάξο. Νωρίς το μεσημέρι η Πορτάρα και η Χώρα με το ενετικό κάστρο της μας καλωσορίζει. Αμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την φημισμένη παραλία της Αγίας Άννας με την ψιλή άμμο, τους σπάνιους κέδρους και τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Στάση για μπάνιο και φαγητό στα παραθαλάσσια ταβερνάκια με τις περίφημες Ναξιακές γεύσεις που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/7/25,  29/8/25

Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα η Νάξος θα ξεκινήσει να μας φανερώνει τις ομορφιές της. Περνώντας από κατάλευκα γραφικά χωριουδάκια όπως το Γλινάδο, το Δαμαλά και τον Δαμαριώνα φτάνουμε στο Χαλκί που βρίσκεται χτισμένο στο οροπέδιο της Τραγαίας στην κεντρική Νάξο. Εδώ ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά με τις γιρλάντες στα μπαλκόνια, τις κόκκινες μογγαβίλιες και τα πλακόστρωτα σοκάκια θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό και μεγαλοπρεπή Πύργο Γρατσία-Μπαρότσι, χτίσμα του 17ου αιώνα καθώς και τον ναό της Παναγίας της Πρωτόθρονης που είναι αφιερωμένος στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, χτίσμα του 6ου μ.Χ αιώνα. Επίσης εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεπτούμε την παλαιότερη ποτοποιία του νησιού η οποία παράγει το περίφημο κιτρόρρακο Νάξου. Την ποτοποιία της οικογένειας Βαλληνδρά που ιδρύθηκε το 1870 και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Θα γνωρίσουμε τον τρόπο απόσταξης του φύλλου της κιτριάς για την παρασκευή του ποτού κίτρο, θα δούμε παλιές γυάλινες μποτίλιες περιτυλιγμένες με ψαθί, σύνεργα απόσταξης και εμφιάλωσης και βεβαίως θα δοκιμάσουμε και τα εξαιρετικά αποστάγματα του κίτρου. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο Μυστρά του Αιγαίου όπως χαρακτηρίζεται η περιοχή για τα πολλά εκκλησάκια που βρίσκονται διάσπαρτα και η επόμενή μας στάση είναι το Φιλώτι. Το μεγαλύτερο χωριό της Νάξου είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Ζας και απλώνεται σε δύο οικισμούς. Του Κλεφάρου και του Ραχιδίου. Στην κεντρική του πλατεία που ορθώνεται αγέρωχος από το 1912 ένας τεράστιος πλάτανος θα επισκεφθούμε το στολίδι του Φιλωτιού, την εκκλησία της Παναγίας της Φιλωτίτισσας που είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου κτίσμα του 1718. Στους πρόποδες του βουνού Φανάρι βρίσκεται η επόμενή μας στάση. Στην Απείρανθο ή όπως την λένε οι ντόπιοι στ’Απεράθου.Γενέτειρα σημαντικών ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, των πολιτικών και των αγωνιστών μας της Εθνικής Αντίστασης όπως του Μανώλη Γλέζου. Σε αυτό το μαρμαρόστρωτο χωριό θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας της Απειρανθίτισσας που είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, τα μουσεία Γεωλογικό, Αρχαιολογικό και Φυσικής Ιστορίας, θα σεργιανίσουμε στα σοκάκια με τα σκιάδια και θα κουβεντιάσουμε με τους κατοίκους με το απειρανθίτικο γλωσσικό ιδίωμα και την ικανότητά τους να μιλούν με κοτσάκια μας και τ’Απεράθου είναι το χωριό που στιχουργεί. Αφήνουμε πίσω μας την Απείρανθο και περνώντας από Χώρα και Εγγαρές φτάνουμε στο παραθαλάσσιο Απόλλωνα που βρίσκεται χτισμένος στο βορειότερο τμήμα της Νάξου. Εδώ στη θέση Καστράκι θα θαυμάσουμε τον ημιτελές άγαλμα μήκους 10μ. που είναι γνωστό ως ο Κούρος του Απόλλωνα και στη συνέχεια στο επίνειο της Κωμιακής θα κάνουμε στάση για μπάνιο και φαγητό. Το απογευματάκι έχοντας παρέα μας στα δεξιά το γαλάζιο του Αιγαίου και στα βάθος να αχνοφαίνεται η Δήλος και η Μύκονος περνάμε από Πύργο Αγιάς, Φράγμα, Εγγαρές και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/7/25,  30/8/25

Πρωινό και ξεκούραση. Απολαύστε τις παροχές του ξενοδοχείου μας ή εναλλακτικά στα προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα μαγευτικά Κουφονήσια. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και άφιξη στο λιμάνι της Χώρας. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τα Κουφονήσια όπου ανήκουν στο σύμπλεγμα των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων. Ουσιαστικά αποτελούνται από δύο νησίδες, το Ανω και το Κάτω Κουφονήσι. Με το πέρασμα του χρόνου το Ανω Κουφονήσι έχει εξελιχθεί σε σημαντικό τουριστικό θέρετρο μιας και η φύση το έχει προικίσει με πανέμορφες παραλίες όπως το Φοίνικα και το Πορί και γαλαζοπράσινα διαυγή νερά. Ο οικισμός της Χώρας στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού είναι χαρακτηριστικό δείγμα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής καθώς και ο τόπος που συγκεντρώνει τους περισσότερους επισκέπτες. Μέσα σε αυτή την πανδαισία από χρώματα και μυρωδιές θα κάνουμε το μπάνιο μας και θα γευτούμε παραδοσιακούς ντόπιους μεζέδες στα γραφικά ταβερνάκια. Το απόγευμα αναχωρούμε για το λιμάνι της Χώρας της Νάξου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Προαιρετική μετάβαση το βράδυ στην Χώρα της Νάξου για να απολαύσουμε την υπέροχη πόλη για by night !!!!. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/7/25,  31/8/25

Τελευταία ημέρα σήμερα στο νησί της Αριάδνης και του Θησέα. Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για έναν από τους παλαιότερους οικισμούς της Νάξου, τις Μέλανες, όπου στην τοποθεσία Φλεριό θα συναντήσουμε άλλον έναν Κούρο. Τον Κούρο Ελληνα. Το άγαλμα, που ξεπερνά σε ύψος τα 6μ. κείτεται μισοτελειωμένο στο έδαφος ακριβώς όπως το άφησαν οι τεχνίτες του αρχαίου κόσμου τον 7ο π.Χ αιώνα. Επόμενή μας στάση η γνωστή παγκοσμίως παραλία του Αγίου Προκόπη για να κάνουμε το μπάνιο μας στα υπέροχα διαυγή και γαλαζοπράσινα νερά του και στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Χώρα της Νάξου. Ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια, και για φαγητό αλλά και για να περιπλανηθούμε στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του Κάστρου, να επισκεφθούμε την Καθολική Εκκλησία, το Μοναστήρι των Φραγκισιανών, τη Σχολή των Ουρσουλινών, το Ναό της Αμιάντου Συλλήψεως καθώς και πολλά άλλα κτίσματα με τα διάφορα οικόσημα που στέκουν αγέρωχα από την εποχή των Ενετών του Μάρκου Σανούδου, του Δούκα της Νάξου που κατέκτησε το νησί το 1207. Και βέβαια να ανέβουμε στο νησάκι Παλάτια όπου εκεί στο έμπα του λιμανιού βρίσκεται η Πορτάρα. Ηταν η πόρτα για τον περίφημο ναό που ήταν αφιερωμένος στον Δήλιο Απόλλωνα όπως άλλωστε και οι περισσότεροι ναοί στις Κυκλάδες μιας και η Δήλος ήταν στην αρχαιότητα το ιερότερο νησί του συμπλέγματος των Κυκλάδων. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 530 π.Χ στο νησί του Βάκχου όπως ήταν η αρχική ονομασία του νησιού όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Σύμφωνα με τη μυθολογία σε αυτό το νησάκι ο Θησέας εγκατέλειψε την Αριάδνη ερχόμενοι από την Κρήτη, την οποία στη συνέχεια απήγαγε ο Διόνυσος με την ακολουθία του.Το απόγευμα επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και ενώ ο ήλιος δύει σιγά σιγά στην Γκρόττα, οι κάβοι λύνονται, το πλοίο σφυρίζει και εμείς αποχαιρετάμε την Κυρά των Κυκλάδων. Αργά το βράδυ φθάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και κατόπιν την Αθήνα πλημμυρισμένοι από τις υπέροχες εικόνες, τα χρώματα και τα αρώματα της Ναξιακής γης.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΤΟΜΟ290 B/Β (Standard M/V)320 B/Β (Deluxe S/V)  (10-13/7/25)

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΤΟΜΟ350 B/Β (Standard M/V)  – 380 B/Β (Deluxe S/V)  (28-31/8/25)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘Naxos Magic Village ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην περιοχή της ΣΤΕΛΙΔΑΣ κοντά στην πόλη της ΝΑΞΟΥ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια  οικονομικής  θέσης του πλοίου A/R (ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΑΞΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ) , 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.