ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ

το άτομο

ΠΑΣΧΑ  ΣΤΗ  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ & ΤΗΝ  ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

 ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ –  ΝΕΑΠΟΛΗ

   ΣΠΗΛΑΙΟ  ΔΥΡΟΥ  –  ΑΡΕΟΠΟΛΗ –  ΓΥΘΕΙΟ

        4 ΗΜΕΡΕΣ      //     3  ΕΩΣ  6/5/24

 

ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 08:00 για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για  ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν κτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε την Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ  και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει  στην κορυφή του λόφου. Γεύμα  σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολούθως  μέσω  ΣΠΑΡΤΗΣ,  στάση – επίσκεψη,  καταλήγουμε το  απόγευμα   στη γραφική ΝΕΑΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE,  δείπνο  με  νηστίσιμα, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό  και  επίσκεψη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Mέσα  στα μεσαιωνικά τείχη της Μονεμβασιάς βρίσκεται μια από τις πιο καλοδιατηρημένες και ζωντανές καστροπολιτείες στην Ελλάδα, που συγκεντρώνει όλο το χρόνο φανατικούς επισκέπτες. Δεκάδες εκκλησίες, αρχοντικά πλούσιων εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και στριφογυριστά καλντερίμια διατηρούνται σε αξιοσημείωτα καλή κατάσταση, διαφυλάσσοντας ατόφια την ατμόσφαιρα αυτού του οικισμού, που από τα βυζαντινά χρόνια μέχρι το 19ο αιώνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής. Γεύμα προαιρετικά  και επιστρέφουμε στο  ξενοδοχείο  μας. Χρόνος  ελεύθερος, παρακολούθηση  της    Αναστάσιμης  ακολουθίας,  Αναστάσιμο  δείπνο,  διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο  κοντινό  ασύγκριτης   ομορφιάς  νησάκι της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ, μόλις  570  μέτρα  από  την  Πελοποννησιακή ακτή, όπου  φιλοξενεί   και   την  περίφημη  παραλία  ΣΙΜΟΥ. Περίπατοι  στο  γραφικό  λιμανάκι  και   επιστροφή στη  ΝΕΑΠΟΛΗ,  για   το  εορταστικό  Πασχαλινό γεύμα, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και  αναχώρηση για επίσκεψη  στο μοναδικής ομορφιάς    στο  ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔIΡΟΥ,  μια σπάνια  εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μέτρων σε έναν υπόγειο ποταμό.  Λίγο  αργότερα   θα  γνωρίσουμε   την  ΑΡΕΟΠΟΛΗ,  Διατηρητέος οικισμός με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με  σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια. Τελευταίος   σταθμός   η  πόλη  του  ΓΥΘΕΙΟΥ  και  πορεία   επιστροφής  για   Αθήνα   με  ενδιάμεση  στάση,  άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

  • Εκδρομές περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE στη ΝΕΑΠΟΛΗ.
  • Τρία πρωινά σε  μπουφέ.
  • Δείπνο με  νηστίσιμα  τη  Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο, Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα.
  • Τα εισιτήρια  του  F/B για  την  Ελαφόνησο.
  • Αρχηγό – συνοδό. Φ.Π.Α.    Φόρος   διαμονής  ( ΤΑΚΚ  )

*

*

*

*

*

ΠΑΣΧΑ   ΣΤΗΝ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

4ΗΜΕΡΟ 3  –  6/5/24  &  5ΝΘΗΜΕΡΟ  3  –  7/5/24

 

ΗΜΕΡΑ 1η  Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για την Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο,  άφιξη στο λιμάνι του Πόρου και  συνεχίζουμε για το γραφικό χωριό Σκάλα – τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, όπου μας προσφέρεται ποτό καλωσορίσματος. Το  βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου.

ΗΜΕΡΑ 2η  Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας, ο Άγιος Γεράσιμος, προστάτης  του νησιού,  ακολουθεί  το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης,  με  τη  μοναδική ακουστική  και τις ιριδίζουσες αποχρώσεις του σπηλαίου να αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Λίγο  αργότερα  θα  γνωρίσουμε  στο απαράμιλλης ομορφιάς υπόγειο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, άλλοτε ιερό σπήλαιο του Πανός και της νύμφης Μέλισσας-Μελισσάνης. Το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας είναι ο επόμενος σταθμός μας  για προαιρετικό γεύμα και ξεκούραση. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Πορεία  επιστροφής  για  το  ξενοδοχείο  μας,  με  τη  διαδρομή μας  να  περνά  από   την  ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο, αντιπροσωπευτικό δείγμα της οχυρωματικής αρχιτεκτονικής. Αλλά  και  τη μοναδική  και την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Το βράδυ παρακολούθηση της ακολουθίας   της  Ανάστασης σε ένα πανέμορφο γραφικό εκκλησάκι, και μετά πλούσιο αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.

ΗΜΕΡΑ 3η  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Άγιο Πάσχα μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ορθοδοξίας. Προαιρετική παρακολούθηση της θείας λειτουργίας. Στη συνέχεια, θα υπάρχει κρασί και ούζο με μεζεδάκια για όλους στην πισίνα όπου οι οβελίες θα ψήνονται με τον παραδοσιακό τρόπο. Ακολουθεί,  πλούσιο εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα θα μεταβούμε σε όμορφο εκκλησάκι για να  παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Αγάπης. Στη συνέχεια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα στο γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα, την πλατεία της Καμπάνας, τη μοναδική και σπάνια πέτρινη γέφυρα Δεβοσέτου ( Ντε Μποσέ ) η οποία είναι χτισμένη το 1813 πάνω από τον κόλπο του Αργοστολίου και αποτελεί τη μεγαλύτερη λίθινη γέφυρα πάνω από τη θάλασσα στον κόσμο, αλλά και να χαλαρώσετε στα όμορφα καφέ και ταβερνάκια,   διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 4η  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  (ΓΙΑ   ΤΟ  5ΗΜΕΡΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΜΟΝΟ)

Ημέρα αφιερωμένη στην πατρίδα του Οδυσσέα, στην μαγευτική γειτονική μας Ιθάκη. Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό. Πρώτος σταθμός μας η επίσκεψη στο Σταυρό, όπου υπάρχει η παλαιότερη προτομή του Οδυσσέα από το γλύπτη Καστριώτη και η εκκλησία του Σωτήρος. Στη συνέχεια περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες ,θα καταλήξουμε στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Βαθύ για προαιρετικό γεύμα και ξεκούραση. Επιστροφή το απόγευμα  στο ξενοδοχείο.

ΗΜΕΡΑ 5η  ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λάσσης. θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες και Θα περάσουμε από τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας στο νότιο τμήμα του νησιού, συνεχίζουμε για την περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουμε τα  γραφικά χωριά  Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής,  για  το  λιμάνι,  αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά,  άφιξη  στην  ΚΥΛΛΗΝΗ  και  πορεία  επιστροφής   για  Αθήνα  με  ενδιάμεσες  στάσεις,  άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΕΣ  ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

 

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, περιηγήσεις   με   σύγχρονα  π[ούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά.
  • Τρείς ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο

APOSTOLATA Island Resort & Spa  5*.

  • Στο 5ημερο Πρόγραμμα:  Ημερήσια εκδρομή στην Ιθάκη.
  • Κεφαλονίτης Αρχηγός – Ξεναγός. ΦΠΑ.

Πρωινά σε μπουφέ  καθημερινά.

  • Δείπνο Μ.Παρασκευής μπουφέ (με νηστίσιμες επιλογές) 19.00-21.30,
  • Ανάσταση στο εκκλησάκι του Αγ. Εφραίμ στο ξενοδοχείο γύρω στις 21.00,
  • Αναστάσιμο Δείπνο σε μπουφέ με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και τοπικά εδέσματα ,
  • Καλαθάκια με κουλούρια στα δωμάτια την Κυριακή του Πάσχα,
  • Ούζο & κρασί με μεζεδάκια όση ώρα θα ψήνονται οι οβελίες 11.00-13.00,
  • Πασχαλινό τραπέζι με ζωντανή μουσική (13.30),

                 Για 5ημερο πρόγραμμα

  • Δείπνο Δευτέρα Πάσχα μπουφέ(πλούσιες επιλογές)19.00-21.30

 

              Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι μουσείων, σπηλαίων,  πάρκων & αρχαιολογικών χώρων.
  • Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση 7€ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Εξόφληση κατά την  αναχώρηση από το ξενοδοχείο.

*

*

*

*

*

*

ΠΑΣΧΑ …  ΣΤΑ   ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟ  ΖΑΛΟΓΓΟ  !

 4 ΗΜΕΡΕΣ    //    3  ΕΩΣ  6/5/24

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις  08:00 από   Αθήνα, ημίωρη στάση στην  περιοχή  του  Κιάτου και του  Ευηνοχωρίου  και  συνεχίζουμε μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΑΝΤΙΡΙΟΥ- ΡΙΟΥ για την  πόλη  της  ΛΕΥΚΑΔΑΣ,  παραμονή,  επίσκεψη,  γεύμα  προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο  μας  NINOS GRAND BEACH RESOSRT,  στην παραλία  της  Καστροσυκιάς.  Πλούσιο  δείπνο  σε μπουφέ και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου,  διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και  μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ,  ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνική λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΛΑΤΟ – ΔΑΦΝΙΩΤΗ,  για να  φθάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της πλάκας ( αναστηλωμένο  πλέον) πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ,  που  είναι και το  μεγαλύτερο  μονότοξο  γεφύρι  στα  Βαλκάνια,  για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά  κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ,  που  είναι χτισμένα αμφιθεατρικά  και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι   στα  δύο  κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά και πορεία  επιστροφής   με  στάση  στο   ιστορικό γεφύρι της Άρτας,  που ενώνει τις όχθες του  ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Το  απόγευμα  καταλήγουμε   στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση,  δείπνο   και  το  βράδυ μια  ξεχωριστή  εμπειρία  μας  περιμένει, με την παρακολούθηση της  Αναστάσιμης  ακολουθίας, στην  κατανυκτική  ατμόσφαιρα,  του   ΙΕΡΟΥ  ΝΑΟΥ  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,  στους  πρόποδες   του  ΖΑΛΟΓΓΟΥ,   στη  ‘’σκια’’  του  ιστορικού  ΜΝΗΜΕΙΟΥ  ΤΟΥ  ΖΑΛΟΓΓΟΥ,  που  στέκει στην κορυφή του ομώνυμου όρους σε υψόμετρο 765 μέτρων. Επιστροφή   στο  ξενοδοχείο  μας,  Αναστάσιμο  δείπνο,  διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και  χρόνος  ελεύθερος  στην εορταστική  ατμόσφαιρα   και   τους  χώρους  αναψυχής  και  διασκέδασης  του  ξενοδοχείου, παρακολουθώντας  το  ψήσιμο  του  παραδοσιακού  οβελία. Ακολουθεί πλούσιο  εορταστικό   Πασχαλινό  γεύμα  με  μουσική  και  χορό.   Το  απόγευμα  βόλτα  γνωριμίας  στην  πόλη  της  ΠΡΕΒΕΖΑΣ,  για  τον  απογευματινό  καφέ.    Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με τη  διαδρομή  μας   να  περνά   με  ανάλογες   στάσεις,  από  τις   εκβολές   του  ΑΧΕΡΟΝΤΑ   και  τη  γραφική κωμόπολη  της   ΠΑΡΓΑΣ.  Πορεία  επιστροφής   μέσω  ΙΟΝΙΑΣ   και  ΟΛΥΜΙΑΣ  οδού  με  ενδιάμεσες  στάσεις,  άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ΝINOS GRAND  BEACH  &  RESORT 4*.
  • Ημιδιατροφή (3 ) πρωινά σε μπουφέ, πλούσιο δείπνο   σε  μπουφέ  την Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, δείπνο  σε  μπουφέ νωρίς   το  βράδυ & Αναστάσιμο δείπνο μετά   την  ακολουθία  το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, πλούσιο  εορταστικό Πασχαλινό γεύμα σε  μπουφέ,  την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. Φόρος διαμονής  (  ΤΑΚΚ ).

*

*

*

*

*

*

ΑΝΑΣΤΑΣΗ   ΣΤΗ  ΣΚΙΑ.….ΤΩΝ    ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΠΑΣΧΑΛΙΑ  ΣΤΟ  ΜΕΤΣΟΒΟ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ  – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ –  ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ    //  3  ΕΩΣ  6/4/24

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 08:30, μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, με ενδιάμεσο  σταθμό  την  πόλη  των  Τρικάλων,  όπου  θα  έχουμε  και  γεύμα  προαιρετικά. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο και προαιρετική  παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ. Γεύμα  προαιρετικά  σε  ταβέρνα  της  περιοχής  και επιστροφή  στο ξενοδοχείο  μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης  ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε  στους  ιερούς  βράχους των  Μετεώρων,  για  να  επισκεφθούμε   την  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Αμέσως  μετά   θα  φθάσουμε  στο  γραφικό  ΜΕΤΣΟΒΟ,  με  τη  μοναδική  Πασχαλινή  ατμόσφαιρα, την οποία  θα  γευθούμε και  στο πλούσιο Πασχαλινό  εορταστικό  γεύμα που  θα  ακολουθήσει σε γνωστή  παραδοσιακή  ταβέρνα, με παραδοσιακό  οβελία,  κοκορέτσι κ.α.  Επιστροφή  στην  Καλαμπάκα  το  απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρώτος   σταθμός  η  πόλη  της  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  και  ακολουθεί  η  λίμνη  Πλαστήρα  με τα μαγευτικά τοπία όπου  θα   φθάσουμε  στο νότιο άκρο της λίμνης, για να δούμε το φράγμα που οδηγεί στο δυτικό κομμάτι, ενώ  στις ανατολικές  ακτές  και  την ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ  ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο KOSTA FAMISSI 4*

      στην  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο το   Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ.
  • Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα σε Μετσοβίτικη ταβέρνα. 
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. Φόρος διαμονής (  ΤΑΚΚ ).

 

*

*

*

*

*

*

ΠΑΣΧΑ   ΣΤΗΝ   ΚΑΒΑΛΑ  & ΤΗ  ΘΑΣΟ

ΠΑΛΑΙΟΣ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ – ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΠΟΔΕΣ  ΟΛΥΜΠΟΥ

4 ΗΜΕΡΕΣ  //  3  ΕΩΣ  6/5/24

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:15 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση σε καφέ στην περιοχή του  Αγίου  Κωνσταντίνου και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για τον γραφικό οικισμό του  ΠΑΛΑΙΟΥ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,  με  τη  μοναδική  θέα  στη  θάλασσα  του Θερμαϊκού  και  την  πόλη  της  Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, προαιρετική  παρακολούθηση  της  περιφοράς  του  επιταφίου,  διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ,  επιβίβαση στο Ferry boat και απόπλους για  το  όμορφο  νησί της  ΘΑΣΟΥ. Πρώτος  σταθμός  ο  Λιμένας  και  συνεχίζουμε  για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ – ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και  να  επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η  διαδρομή  μας  ακολούθως  από  τη  ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας  οδηγεί  στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ,  γεύμα  προαιρετικά. Το  απόγευμα  επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο Ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ. Ξεκούραση, παρακολούθηση  της  Αναστάσιμης  ακολουθίας,  Αναστάσιμο  δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ  ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που  βρίσκεται  στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ.. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή –  προσκύνημα  και επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  για  το  Πασχαλινό  εορταστικό   γεύμα.   Χρόνος  ελεύθερος  το  απόγευμα  για  περιπάτους  στην  πόλη,   διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή ευχάριστη  παράκαμψη,  στην  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΑΓΙΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  και  το  γραφικό  ΛΙΤΟΧΩΡΟ,   όπου θα  γευματίσουμε  προαιρετικά. Ακολούθως  με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, στην  περιοχή  της  ΛΑΜΙΑΣ,  φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ  ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διαν/σεις στο ξενοδοχείο  « ΕSPERIA » 3* στην  πόλη  της  ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • Τρία πρωινά σε  μπουφέ.
  • Δείπνο με  νηστίσιμα  τη  Μ.  Παρασκευή. Αναστάσιμο  δείπνο.
  • Πασχαλινό εορταστικό   γεύμα  με  μουσική  κάλυψη  από D.J.  και  δωρεάν  κρασί  και  αναψυκτικά με  απεριόριστη  κατανάλωση. 
  • Εισιτήρια F/B για τη ΘΑΣΟ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ …..ΠΑΣΧΑ !   ΣΤΑ  ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ  ΒΡΕΛΛΗ  –   ΑΡΧΑΙΟ  ΘΕΑΤΡΟ   ΔΩΔΩΝΗΣ – ΑΡΙΣΤΗ – ΓΕΦΥΡΙ  ΚΟΚΟΡΗ –  ΠΕΤΡΙΝΟ  ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ  ΓΕΦΥΡΙ  –  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ –  ΧΑΡΑΔΡΑ  ΒΙΚΟΥ – ΜΕΤΣΟΒΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ  //   3  ΕΩΣ  6/5/24

 

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 08:00 απ ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Στάση  στην  περιοχή  του  Κιάτου  και  μέσω  της  καλωδιακής  γέφυρας  ΡΙΟΥ   –  ΑΝΤΙΡΙΟΥ  και  ΙΟΝΙΑΣ  ΟΔΟΥ, με  μια  ακόμη  στάση,  φθάνουμε  λίγο  πριν  την  είσοδο  της  πόλης  των  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,  για  να επισκεφθούμε το  ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, στο κέντρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο με νηστήσιμα, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου,  διανυκτέρευση.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό  θα  επισκεφθούμε   τον  αρχαιολογικό  χώρο  της    Δωδώνης,  που  φιλοξενεί   το  αρχαίο  Θέατρο  και  το  ΜΑΝΤΕΙΟ  ΤΗΣ  ΔΩΔΩΝΗΣ. Αμέσως  μετά  μια πολύ  ενδιαφέρουσα  διαδρομή  από  το  ιστορικό  ΚΑΛΠΑΚΙ,  μας  οδηγεί  στη γραφική   Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το ΠΑΠΙΓΚΟ, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της  Σπηλιώτισσας, που είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου μιας σπηλιάς ακριβώς πάνω από το ποτάμι και τη γέφυρα στον ποταμό Βοϊδομάτη. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να  απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα  παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Επιστροφή  στα  ΙΩΑΝΝΙΝΑ  και  τη  λίμνη  ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ,  όπου  με  μικρά πλοιάρια (έξοδα  ατομικά) θα  φθάσουμε στο  γραφικό  νησάκι, που  φιλοξενεί  και  το  < ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ > του  ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Το βράδυ παρακολούθηση   της  Αναστάσιμης  ακολουθίας,  Αναστάσιμο δείπνο,  διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ: Πασχαλινή ημέρα για  αυτό και εμείς θα επισκεφθούμε το  κεντρικό  Ζαγόρι, που προσφέρει ανάλογη  ατμόσφαιρα. Η  διαδρομή  μας  από τις  ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει  και  περνά  από   το   ΓΕΦΥΡΙ   ΤΟΥ  ΚΟΚΟΡΗ,   αλλά   και  το  τρίτοξο  ΠΕΤΡΙΝΟ  ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ  γεφύρι  η  ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ  ΠΛΑΚΙΔΑ,  κοντά  στο γνωστό  κεφαλοχώρι  των   ΚΗΠΩΝ. Λίγο  αργότερα  φθάνουμε   στο γραφικό  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ,  για  να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ,  ενώ στη  γνωστή  παραδοσιακή  ταβέρνα  του χωριού  ‘’ΟΞΙΑ’’  με  τη  γνωστή  ποιότητα  όπως  κάθε  χρόνο,  θα έχουμε ένα  ξεχωριστό  Πασχαλινό  γεύμα,  με ντόπια  αρνιά  σούβλας  και κοκορέτσι. Επιστροφή  στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους  στην  πόλη.   Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ: Πρωινό  και  ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων  καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό  ΜΕΤΣΟΒΟ.  Παραμονή,  επίσκεψη και  αναχώρηση  για  Αθήνα  μέσω  ΙΟΝΙΑΣ  και  ΟΛΥΜΠΙΑΣ   ΟΔΟΥ με  ενδιάμεσες  στάσεις, άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΕΣ  ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές περιηγήσεις    με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, τρείς  διαν/σεις στο ξενοδοχείο PALLADIO  3*,  στο  κέντρο  της  πόλης.
  • Τρία πρωινά  σε   μπουφέ. Δείπνο  με  νηστίσιμα  τη  Μ.  Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο  δείπνο   με  ζωντανή  μουσική σε  ταβέρνα   της  πόλης .
  • Πασχαλινό   γεύμα  στην  παραδοσιακή  ταβέρνα ‘’ ΟΞΙΑ’’ στο  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ .
  • Αρχηγός  –  συνοδός.  Φ.Π.Α.    &  Φόρος  διαμονής.

                                                                                                                                          *

*

*

*

*

*

ΠΑΣΧΑ …ΣΤΙΣ  ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ  ΤΗΣ  ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ  OΛΥΜΠΟΥ –  ΛΙΜΝΗ  ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ  – ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ – ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΝΕΡΑΙΔΑ  – ΚΟΖΑΝΗ

ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΑΓΙΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ –  ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΒΟΛΟΣ

                                    4ΗΜΕΡΗ   //   3  ΕΩΣ   6/5/24

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 08:15 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας  και   συνεχίζουμε  για τα  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, έναν παραδοσιακό  οικισμό του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του, καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού Ριζάρι.  Γεύμα  προαιρετικά   και  συνεχίζουμε  για  την  περιοχή  της  Λεπτοκαρυάς,   τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος,  δείπνο,    διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και μια συναρπαστική  ημέρα  ξεκινάει. Πρώτος σταθμός  το  ΒΕΛΒΕΝΤΟ  Κοζάνης,  ένας  όμορφος  οικισμός  με  πλούσια  ιστορία,  καθώς  άκμασε  ιδιαίτερα  την  περίοδο  της  Τουρκοκρατίας. Οι  όμορφες  πλατείες,  το  ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΜΟΥΣΕΙΟ,  με  πληροφορίες  και  στοιχεία  από  την  προβιομηχανική  εποχή,  καθώς  και  οι  ναοί  Κοιμήσεως  Θεοτόκου,  Αγίου  Μηνά  και  Αγίου  Νικολάου,  είναι  τα  σπουδαιότερα   σημεία  ενδιαφέροντος  του  οικισμού. Χρόνος  ελεύθερος  για  επισκέψεις  και  περιπάτους  και συνεχίζουμε περνώντας  την  τεχνητή  λίμνη  ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ,  για  το  γραφικό  οικισμό  της  ΝΕΡΑΙΔΑΣ, κτισμένος σε  λόφο,   πάνω  από  τη  Γέφυρα  των  Σερβίων,  προσφέρει  μοναδική  θέα, στάση, επίσκεψη. Επόμενος   σταθμός  η  πόλη  της  ΚΟΖΑΝΗΣ,  πρωτεύουσα  της  περιφερειακής  ενότητας  και  διοικητικό  κέντρο,  με  πολλά  αξιοθέατα. Το πάρκο του Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται η ομώνυμη εκκλησία, η παλιότερη της Κοζάνης, το πάρκο Κουρί και το δημοτικό άλσος όπου υπάρχει τουριστικό περίπτερο και εκτροφείο ευγενών θηραμάτων, κερδίζουν τις εντυπώσεις, αποτελώντας πραγματικό πνεύμονα για την πόλη.  Χρόνος  ελεύθερος  για  επισκέψεις,  περιπάτους  και  γεύμα  προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης  Ακολουθίας το  βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό  χρόνος ελεύθερος για παρακολούθηση του παραδοσιακού ψησίματος του οβελία με μεζέδες τσίπουρο ή κρασί. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα  με   μουσική  στο  εστιατόριο  του  ξενοδοχείου. Το απόγευμα επίσκεψη  στην  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΑΓΙΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ  και  το  γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ, για τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο  ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση  για  την πόλη  του  Βόλου  με  τα  περίφημα  τσιπουράδικα,   παραμονή,  επίσκεψη,  γεύμα  προαιρετικά. Νωρίς  το  μεσημέρι  η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται για  Αθήνα,  με  στάση  σε  καφέ  της  Εθνικής  οδού  στην  περιοχή  της  Λαμίας,  άφιξη  το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ  ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «POSEIDON PALACE» 4* στην περιοχή  της  Λεπτοκαρυάς Πιερίας.
  • Τρία πρωινά  σε  πλούσιους  μπουφέδες.
  • Δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή σε μπουφέ με νηστίσιμα, Αναστάσιμο δείπνο, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
  • Πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, με  μπύρα, κρασί, τσίπουρο, ούζο, στο  εστιατόριο του ξενοδοχείου με  μουσική, γλέντι  και χορό.  
  • Αρχηγός – συνοδός. Φ.Π.Α.  Φόρος   διαμονής  (  ΤΑΚΚ ).

     *

*

*

*

*

*

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ  ΘΡΑΚΗ !

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ   –  ΣΟΥΦΛΙ –  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ –  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ –  ΛΙΜΝΗ   ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ  – ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ

                                        4 ΗΜΕΡΕΣ     //     3  ΕΩΣ  6/5/24

 

 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, φθάνουμε στην  περιοχή  της  ΛΑΡΙΣΑΣ, στάση, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την  ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη, με  την  τελευταία  μας  στάση  στην  περιοχή  της  ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ,  θα  τακτοποιηθούμε  το  απόγευμα στο ξενοδοχείο  μας στην  ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της  περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στην πρωτεύουσα  του Έβρου,  την Αλεξανδρούπολη,  που  φιλοξενεί και το ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ, με περισσότερα από  500  εκθεσιακά  αντικείμενα,  να  πληροφορούν  για  την  ιστορία  και  την  ανθρωπογεωγραφία  της  περιοχής. Χρόνος  ελεύθερος  για περιπάτους  στην  πόλη  και  συνεχίζουμε   την  περιήγηση  μας  στον  ακριτικό  νομό  με  επίσκεψη  στο  ΣΟΥΦΛΙ  με  την πλούσια  πολιτιστική  παράδοση. Επόμενος σταθμός το  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ,  χτισμένο  στη  συμβολή  Έβρου  και  Ερυθροπόταμου,  δύο  μόνο  χιλιόμετρα  από  τα  Ελληνοτουρκικά  σύνορα. Τελευταίος  σταθμός   η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ η  δεύτερη  μετά  την  Αλεξανδρούπολη πόλη του  νομού σε  πληθυσμό. Η Νέα Ορεστιάδα είναι η νεότερη πόλη της Ελλάδας αφού ιδρύθηκε μόλις το 1923, από Έλληνες πρόσφυγες που κατάγονταν από την Αδριανούπολη και κυρίως από το προάστιό της Καραγάτς   μετά  τη Συνθήκη της Λωζάνης.   Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας  στην  ΚΟΜΟΤΗΝΗ,  χρόνος  ελεύθερος,  το  βράδυ  παρακολούθηση   της Αναστάσιμης  ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό  και  ακολουθώντας  μια  πολύ  όμορφη  διαδρομή  από  τη  ΛΙΜΝΗ  ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ  και  το  ΠΟΡΤΟ  ΛΑΓΟΣ,  θα επισκεφθούμε  την όμορφη πόλη  της ΞΑΝΘΗΣ.  Επιστροφή  νωρίς  το  μεσημέρι στην  ΚΟΜΟΤΗΝΗ για το  εορταστικό  Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή  μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί  χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους  στην  πόλη  της  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΤΟΥ  ΠΑΣΧΑ: Πρωινό  και  αναχώρηση  για  ΑΘΗΝΑ  από  τη  γνωστή  πλέον  διαδρομή  με  μικρή  επίσκεψη στην  πόλη  της  ΚΑΒΑΛΑΣ.  Η διαδρομή μας συνεχίζεται για  την  περιοχή  της  ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου  θα  έχουμε γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ  με μικρή στάση σε καφέ  της  εθνικής  οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ  ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία « ΑNATOLIA » 3*

στην  πόλη της  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο τη Μ. Παρασκευή. Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο.
  • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. &   Φόρος  διαμονής (ΤΑΚΚ).

    *

*

*

*

*

*

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ…   ΠΑΣΧΑ   ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ  –  ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΑ  – ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ – ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ –  KOΡΥΣΧΑΔΕΣ – ΜΟΝΗ  ΑΓΑΘΩΝΟΣ –  ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ

4ΗΜΕΡΗ     //  3   ΕΩΣ  6//23

 

ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 08:45 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη  στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσα από μία καταπληκτική διαδρομή  από  τις ράχες Τυμφρηστού για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το βράδυ  δείπνο  με  νηστίσιμα και προαιρετικά παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στην Ιερά Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ  που είναι χτισμένο σε απόκρημνο βράχο. Σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε το 829 από τους μοναχούς Διονύσιο και Τιμόθεο που έφεραν μαζί τους την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μ. Ασίας, αλλά η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι ιδρύθηκε ανάμεσα στον 12ο και 14ο αι.  Πολύ  σημαντικό  και  το   Μουσείο της μονής Προυσού διαθέτει παλαιά εκκλησιαστικά κειμήλια και προσωπικά αντικείμενα του αγωνιστή της επανάστασης Γεωργίου Καραϊσκάκη.  Ακολουθεί γνωριμία με το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ και γεύμα προαιρετικά  σε  ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος   ελεύθερος. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο,  διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε  το  ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ  και  αμέσως  μετά  το ιστορικό χωριό Κορυσχάδες  που  φιλοξενεί  και  το  ΜΟΥΣΕΙΟ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.  Ακολουθεί πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή  ταβέρνα,  με  κοκορέτσι  και  παραδοσιακό  οβελία. Επιστροφή   στο  ξενοδοχείο,  χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μία πολύ ευχάριστη  παράκαμψη –  επίσκεψη  στην  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΑΓΑΘΩΝΟΣ και το  ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ  για γεύμα προαιρετικά,  άφιξη  νωρίς  το  βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ  ΣΤΟΝ  ΕΝΘΕΤΟ   ΚΑΤΑΛΟΓΟ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο παραδοσιακό ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
  • Τρία πρωινά σε  μπουφέ.
  • Δείπνο με  νηστίσιμα   τη  Μ.  Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, πλούσιο  εορταστικό  παραδοσιακό  Πασχαλινό γεύμα.

Αρχηγός – συνοδός. Φόρος  διαμονής (ΤΑΚΚ). Φ.Π.Α.