ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ

το άτομο

 11-12/5/2024 2ήμερη

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στο ‘’ HOTEL GRAND SERAI CONGRESS & SPA ‘’ 5*****

(Το πολυτελές αυθεντικό παλάτι των Ιωαννίνων)

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ

(ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΝΗΣΑΚΙ – ΚΑΣΤΡΟ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν και φτάνουμε στο  ΜΕΝΙΔΙ  παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο με τα Κέρινα Ομοιώματα Bρέλλη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ, φτάνοντας στην λίμνη θα επισκεφτούμε το ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας(έξοδα ατομικά), το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλί Πασά. Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εμείς θα επισκεφτούμε το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλί Πασά και τον θανάτωσαν. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ’ όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε. Εν συνεχεία για το  ξενοδοχείο ‘’ GRAND SERAI CONGRESS & SPA ‘’ 5*****  που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, τακτοποίηση δωματίων. Ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2024

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Κάστρο των Ιωαννίνων που αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης. Η σημερινή του μορφή οφείλεται στον Αλή Πασά ο οποίος το ξαναχτίζει  το 1815 σχεδόν εκ θεμελίων. Μέσα στο Κάστρο διαμορφώνονται δύο Ακροπόλεις. Στη βορειοανατολική Ακρόπολη, ήταν κτισμένα τα ανάκτορα των Βυζαντινών ηγεμόνων της πόλης. Σήμερα στην κορυφή της δεσπόζει το τζαμί του Ασλάν Πασά ενώ η δεύτερη Ακρόπολη νοτιοανατολικά είναι γνωστή ως Ιτς-Καλέ, δηλαδή φρούριο. Στο κέντρο της υπάρχει το Βυζαντινό Μουσείο, το Φετιχιέ τζαμί και ο τάφος του Αλή Πασά. Στην συνέχεια θα κάνουμε την βόλτα μας στην περιοχή του Μώλου με τις πολυσύχναστες καφετέριες και την μοναδική θεα ολόκληρης της λίμνης. Συνεχίζουνε για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, τα αξιοθέατα όπως το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ, την Μητρόπολη της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ στάση.  ΛΑΜΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 98 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ GRAND SERAI CONGRESS & SPA ‘’ 5***** στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε δίκλινα δωμάτια, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Το Δείπνο σε μπουφέ, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α

 *

*

*

*

*

*

*

11-12/5/2024 2ήμερη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΧΑΝΙΑ – ΚΙΣΣΟ 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΒΟΛΟ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για  ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα σ’ ένα από τα τσιπουράδικα.  Συνεχίζουμε  για  ΠΟΡΤΑΡΙΑ και φτάνουμε στο μπαλκόνι του Πηλίου τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, όμορφος παραδοσιακός οικισμός με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, στάση. Εν συνεχεία για το ορεινό χωριό ΧΑΝΙΑ που είναι περιτριγυρισμένο από καστανιές και οξιές,   τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό χωριό του ΠΗΛΙΟΥ τον ΚΙΣΣΟ στάση. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα περίφημα  αρχοντικά, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο στάση. Κατόπιν θα καταλήξουμε στις όμορφες ΜΗΛΙΕΣ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ – ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ KATATOMO : 85 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘TASIA ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),  8) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

*

* 

18-19/5/2024 2ήμερη

(ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ)

Στο ‘’ ΗΟΤΕL LIMIRA MARE ‘’ 3***plus

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ – ΜΟΛΑΟΙ και φτάνουμε στην ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη. Επιστροφή στην παραλία για μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΝΕΑΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ LIMIRA MARE ‘’ 3***plus στην παραλία.  . To απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φεριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, άφιξη και μετάβαση στην νότια πλευρά του νησιού που βρίσκεται η διεθνώς φημισμένη παραλία του ΣΙΜΟΥ που διαθέτει αμμουδιά με ψιλή χρυσή άμμο, αμμόλοφους στο εσωτερικό της και κρυστάλλινα νερά,  παραμονή. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο λιμανάκι της Χώρας. Επιστροφή για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ  – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 85 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ LIMIRA MARE ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) το φέριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ A/R , 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο,  7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

*

18-19/5/2024 2ήμερη

ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

Η ΑΛΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ(ΤΑΥΡΩΠΟΥ) 

ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Συνεχίζουμε για  ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στην Πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ παραμονή, γεύμα στις όχθες τις λίμνης. Στη συνέχεια θα κάνουμε το γύρο της λίμνης του Ταυρωπού με τις δαντελωτές και δασοσκέπαστες όχθες της να ξεπροβάλουν η μια μετά την άλλη που είναι η κατάληξη των ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές. Η διαδρομή είναι μαγευτική μέσα από γραφικά χωριουδάκια, με τις μυρωδιές του ξύλου και της φύσης να συνεπαίρνουν τον επισκέπτη.  Θα έχουμε μια ενδιάμεση στάση στο ΦΡΑΓΜΑ και στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ για καφέ. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη στην  Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ όπου από τον εξώστη της βλέπουμε ολόκληρη την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, τον θεσσαλικό κάμπο και την οροσειρά της Πίνδου.  Εν συνεχεία για τα ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Θα περάσουμε την πανέμορφη ΠΥΛΗ με το τοξωτό γεφύρι της, την ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ και συνεχίζοντας την διαδρομή μας μέσα από τα περτουλιώτικα λιβάδια(τοπίο Αλπικής ομορφιάς) θα ξεπροβάλει μπροστά μας το γραφικό ΠΕΡΤΟΥΛΙ πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, στάση.  Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και ξενώνες που προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική ομορφιά φυσικού κάλους, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΛΑΜΙΑ – ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 85 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ FAMISSI ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Αρχηγό – Συνοδό, 5) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),  8) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

*

25-26/5/2024 2ήμερη

Στο Hotel ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4****

στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΑΝΗ

 ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ  

ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/5/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΣΣΗΝΗ και καταλήγουμε στην γραφική ΠΥΛΟ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΜΕΘΩΝΗ στάση. Προαιρετική επίσκεψη στο Ιστορικό Βενετσιάνικο Κάστρο της(έξοδα ατομικά). Συνεχίζοντας τον παραλιακό γύρο της Δυτικής Μεσσηνίας , θα περάσουμε από την παραλία της Φοινικούντας,  θα δούμε σε απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ για να φτάσουμε το απόγευμα στην όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** στην παραλία της. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5/2025 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις Ανατολικές Ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την Ιστορική  ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Εν συνεχεία για το γραφικό ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 95 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια μέσα στην παραλία της πόλη της, 3) τo πρωινό, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγό – συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

 

 

 

25-26/5/2024 2ήμερη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΧΑΝΙΑ – ΚΙΣΣΟ 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΒΟΛΟ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/5/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για  ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα σ’ ένα από τα τσιπουράδικα.  Συνεχίζουμε  για  ΠΟΡΤΑΡΙΑ και φτάνουμε στο μπαλκόνι του Πηλίου τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, όμορφος παραδοσιακός οικισμός με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, στάση. Εν συνεχεία για το ορεινό χωριό ΧΑΝΙΑ που είναι περιτριγυρισμένο από καστανιές και οξιές,   τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό χωριό του ΠΗΛΙΟΥ τον ΚΙΣΣΟ στάση. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα περίφημα  αρχοντικά, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο στάση. Κατόπιν θα καταλήξουμε στις όμορφες ΜΗΛΙΕΣ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ – ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ KATATOMO : 85 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘TASIA ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),  8) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

 

25-26/5/2024 2ήμερη

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ 

ΝΥΔΡΙ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΑΔΟΥΡΙ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΙΤΩΛΙΚΟ

 ΑΣΤΑΚΟ – ΜΥΤΙΚΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Με διαμονή στο ‘’PREVEZA CITY’’ 3***plus

Στο Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/5/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ και φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ όπου θα επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία για ΑΙΤΩΛΙΚΟ – ΑΣΤΑΚΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΜΥΤΙΚΑ  και φτάνουμε στην όμορφη πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ PREVEZA CITY ‘’ 3***plus στο Ιστορικό κέντρο της. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα και φαγητό σε κάποια από τα γραφικά ταβερνάκια της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ  με την γραφική μαρίνα της.  Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν. ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 85 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PREVEZA CITY ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στo Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγό – Συνοδό, 5) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

*

 1-2/6/2024 2ήμερη

ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

(ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ‘’ ΗΟΤΕL ΑΝΕSIS DELUXE  ‘’ 3***plus)

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ  – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ

KΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ – ΒΙΤΟΛΗ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας , πνιγμένη στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για να καταλήξουμε στο προάστιο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ παραμονή, γεύμα στην φύση, κάτω από τα πλατάνια και στα τρεχούμενα νερά που πηγάζουν από τον ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ποταμό. Εν συνεχεία για το χωριό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ANESIS DELUXE ‘’ 3*** plus. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα. Δείπνο με συνοδεία Ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ , διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά ανάμεσα στα έλατα, στάση στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Εν συνεχεία για το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ που απλώνεται σε μία καταπράσινη περιοχή από έλατα, στάση. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, προσκύνημα. Κατόπιν για φαγητό  στην περιοχή. Επιστροφή για ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 90 H

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ ANESIS DELUXE ‘’ 3*** PLUS στο κέντρο του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Το  πρωινό, 4) Το Δείπνο, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),  8) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

*

*

 

1-2/6/2024 2ήμερη

 (ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ)

ΣΤΟ ‘’ MANIATIS HOTELS & RESORT – KENTRIKON ‘’ 4****

ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΛΕΒΙΔΙ – ΒΥΤΙΝΑ – ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ

ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ 

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΛΕΒΙΔΙ στάση στην πλατεία του χωριού για να καταλήξουμε στο ορεινό χωριό ΒΕΛΤΕΣΙΝΙΚΟ καλά κρυμμένο μέσα στην πυκνή βλάστηση του ΜΑΙΝΑΛΟΥ σε υψόμετρο 115Ομ. κατάφυτο με έλατα και καρυδιές , γεμάτο με κόκκινες κεραμιδένιες στέγες , επιβλητικές εκκλησίες και τρεχούμενα νερά, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ το χωριό των αγωνιστών του 1821, το οποίο έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο

‘’ MANIATIS HOTELS & RESORT – KENTRIKON ‘’ 4****. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2024

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ το ορεινό χωριό της Αρκαδίας σε υψόμετρο 1100μ. με τα επιβλητικά πυργόσπιτα, τα πέτρινα καλντερίμια να χάνονται μέσα στις καρυδιές και τις κερασιές. Στην ζωντανή πλατεία του χωριού θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Εν συνεχεία για το ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ, μοναδικό στην Ελλάδα θα μας ξεναγήσει στην προβιομηχανική τεχνολογία της περιοχής, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Επόμενος σταθμός μας το πιο καλοδιατηρημένο χωριό της ορεινής Αρκαδίας την ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ απλωμένη σε μια λοφοράχη σε ύψος 950μ. με θέα την πεδιάδα της Μεγαλόπολης και το φαράγγι του Λούσιου ποταμού. Κατόπιν για το φημισμένο ορεινό θέρετρο της Πελοποννήσου την ΒΥΤΙΝΑ σε υψόμετρο 1050μ. που απλώνεται στους πρόποδες του Μαινάλου παραμονή, γεύμα. Περπατώντας στο χωριό θα ψωνίσουμε από τα μαγαζάκια παραδοσιακά προϊόντα και μην ξεχάσουμε να πάρουμε τυράκι και χωριάτικο ψωμί.  Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 95 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ MANIATIS HOTELS & RESORTKENTRIKON ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στα ΛΑΓΚΑΔΙΑ , 3) το πρωινό, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο,  7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

*

*

*

*

*

*

*

 

1-2/6/2024 2ήμερη   

(ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ)

Στο ‘’ ΗΟΤΕL REX ‘’ 3***plus

ΝΑΥΠΛΙΟ –  ΣΠΕΤΣΕΣ

ΤΟΛΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΚΟΣΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση. Κατόπιν για ΜΥΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΤΟΛΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα της Αργολίδας το ΝΑΥΠΛΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ REX ‘’ 3***plus στο κέντρο της πόλης. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα και φαγητό σε κάποια από τα γραφικά ταβερνάκια της παλιάς πόλης. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2024

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΛΥΓΟΥΡΙΟ – ΚΡΑΝΙΔΙ  – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,  επιβίβαση στο φεριμπότ για να μας μεταφέρει σε μικρή απόσταση στην νήσος ΣΠΕΤΣΕΣ, άφιξη και περιήγηση στο δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών. Το ηρωικό νησί της Επανάστασης του 1821 που γέννησε στιβαρούς καπεταναίους και ανέδειξε την καπετάνισσα Μπουμπουλίνα. Χρόνος ελεύθερος λοιπόν για καφέ, ψώνια, μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 90 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ REX ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στo κέντρο της πόλης του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α, 9) το φεριμπότ για ΣΠΕΤΣΕΣ A/R.

 *

*

*

*

*

*

*

 

8-9/6/2024 2ήμερη

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στο ‘’ HOTEL GRAND SERAI CONGRESS & SPA ‘’ 5*****

(Το πολυτελές αυθεντικό παλάτι των Ιωαννίνων)

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ

(ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΝΗΣΑΚΙ – ΚΑΣΤΡΟ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6/2024

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν και φτάνουμε στο  ΜΕΝΙΔΙ  παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο με τα Κέρινα Ομοιώματα Bρέλλη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ, φτάνοντας στην λίμνη θα επισκεφτούμε το ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας(έξοδα ατομικά), το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλί Πασά. Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εμείς θα επισκεφτούμε το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλί Πασά και τον θανάτωσαν. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ’ όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε. Εν συνεχεία για το  ξενοδοχείο ‘’ GRAND SERAI CONGRESS & SPA ‘’ 5*****  που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, τακτοποίηση δωματίων. Ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6/2024

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Κάστρο των Ιωαννίνων που αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης. Η σημερινή του μορφή οφείλεται στον Αλή Πασά ο οποίος το ξαναχτίζει  το 1815 σχεδόν εκ θεμελίων. Μέσα στο Κάστρο διαμορφώνονται δύο Ακροπόλεις. Στη βορειοανατολική Ακρόπολη, ήταν κτισμένα τα ανάκτορα των Βυζαντινών ηγεμόνων της πόλης. Σήμερα στην κορυφή της δεσπόζει το τζαμί του Ασλάν Πασά ενώ η δεύτερη Ακρόπολη νοτιοανατολικά είναι γνωστή ως Ιτς-Καλέ, δηλαδή φρούριο. Στο κέντρο της υπάρχει το Βυζαντινό Μουσείο, το Φετιχιέ τζαμί και ο τάφος του Αλή Πασά. Στην συνέχεια θα κάνουμε την βόλτα μας στην περιοχή του Μώλου με τις πολυσύχναστες καφετέριες και την μοναδική θεα ολόκληρης της λίμνης. Συνεχίζουνε για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, τα αξιοθέατα όπως το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ, την Μητρόπολη της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ στάση.  ΛΑΜΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 98 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ GRAND SERAI CONGRESS & SPA ‘’ 5***** στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε δίκλινα δωμάτια, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Το Δείπνο σε μπουφέ, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α

 *

*

*

*

*

*

*

 

 

8-9/6/2024 2ήμερη

 

ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΜΑΝΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ

 ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Συνεχίζουμε για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη, επιστροφή στην παραλία για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν για ΓΥΘΕΙΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6/2024

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα περίφημα  ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους πανύψηλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες, από τα σπανιότερα στον κόσμο, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την ιστορική ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Συνεχίζουμε για ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ  για να φτάσουμε στην όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή  ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 85 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PANTHEON ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στο ΓΥΘΕΙΟ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Αρχηγό – Συνοδό , 5) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο,  6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator),  7) Φ.Π.Α.

*

*

*

*

*

*

15-16/6/2024 2ήμερη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΧΑΝΙΑ 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ και φτάνουμε στην παραλία ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε  για ΒΟΛΟ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ και φτάνουμε στο μπαλκόνι του Πηλίου τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, όμορφος παραδοσιακός οικισμός με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, στάση. Εν συνεχεία για το ορεινό χωριό τα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, περιτριγυρισμένο από καστανιές και οξιές δίνοντας δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό χωριό του ΠΗΛΙΟΥ τον ΚΙΣΣΟ στάση. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα περίφημα  αρχοντικά, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο για να καταλήξουμε στις όμορφες ΜΗΛΙΕΣ στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΒΟΛΟ – ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ KATATOMO : 85 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ΤΑΣΙΑ ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, 3) το πρωινό, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 *

*

*

*

*

*

*

 

15-16/6/2024 2ήμερη

(ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ)

Στο ‘’ ΗΟΤΕL LIMIRA MARE ‘’ 3***plus

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2024

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ – ΜΟΛΑΟΙ και φτάνουμε στην ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη. Επιστροφή στην παραλία για μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΝΕΑΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  ‘’ LIMIRA MARE ‘’ 3***plus στην παραλία.  To απόγευμα ελεύθερο για μπάνιο . Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6/2024

Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φεριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, άφιξη και μετάβαση στην νότια πλευρά του νησιού που βρίσκεται η διεθνώς φημισμένη παραλία του ΣΙΜΟΥ που διαθέτει αμμουδιά με ψιλή χρυσή άμμο, αμμόλοφους στο εσωτερικό της και κρυστάλλινα νερά,  παραμονή. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο λιμανάκι της Χώρας. Επιστροφή για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ  – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 90 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ LIMIRA MARE ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) το φέριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ A/R , 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση  (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.