ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

Άμστερνταμ 4 ημέρες

Άμστερνταμ 4 ημέρες

545 € το άτομο

Άμστερνταμ 4 ημέρες
Αναχώρηση: 27/10

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ – Αθήνα με KLM
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Οzo Amsterdam 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
 • Δωρεάν επίσκεψη, δώρο του γραφείου μας στο «This is Holland»
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 215€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Γενικές Σημειώσεις

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας.
1
1η μέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ - Πλατεία Μουσείων - Βόλενταμ - Φάρμα τυριών
Πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη και ξενάγηση. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία των Μουσείων και το διάσημο οίκο House of Coster Diamonds. Συνεχίζουμε με το γνωστό ψαροχώρι Βόλενταμ, όπου θα απολαύσουμε τη βόλτα μας στο λιμανάκι του, δίπλα σε πολύχρωμα καταστήματα λαϊκής τέχνης και παραδοσιακά μπιστρό/καφέ. Ακολουθεί επίσκεψη σε μια τοπική Φάρμα Τυριών, με παρουσίαση των τεχνικών παρασκευής και δοκιμή γεύσεων. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Άμστερνταμ - «This is Holland» - Amsterdam Shopping Experience
Πρωινό και επίσκεψη στο «This is Holland», όπου θα απολαύσουμε την απόλυτη αίσθηση πτήσης, σε μια πρωτόγνωρη θεαματική εμπειρία 5 διαστάσεων, δώρο του γραφείου μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να απολαύσετε την βόλτα σας σε μια από τις φημισμένες αγορές της πόλης όπως στην Kalverstraat και στην P.C Hooftstraat. Μην παραλείψετε να περιηγηθείτε στη γραφική περιοχή Jordaan (Γιόρνταν) και στους φημισμένους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων. Περπατήστε κατά μήκος των καναλιών και απολαύστε ένα καφέ ή γεύμα σε κάποιο από τα αμέτρητα καφέ/μπαρ και εστιατόρια. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη (προαιρετικά)
Πρωινό και ακολουθεί προαιρετική εκδρομή στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και τη Μεσαιωνική πόλη Ντελφτ (κόστος 85€). Στο Ρότερνταμ θα γνωρίσουμε την πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Θα δούμε ουρανοξύστες, μοντέρνα κτίρια και τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem & Erasmus». Στη Χάγη, την «αριστοκρατική» πόλη, Έδρα Διεθνών Οργανισμών και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου θα θαυμάσουμε το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο γνωστό και ως «Παλάτι της Ειρήνης» όπου μαζί με τις αριστοκρατικές επαύλεις και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής οικοδομήματα στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες. Συνεχίζουμε για το Ντελφτ, πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο, ιδιαίτερα κανάλια, δημαρχείο και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Άμστερνταμ - Ουτρέχτη - Αθήνα
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουτρέχτη, μια ξεχωριστή πόλη στην «καρδιά» της χώρας που κατά τον 17ο Χρυσό αιώνα, διαδραμάτισε ένα πολύ σημαντικό ρόλο και εξελίχθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερά κέντρα εμπορείου. Ξεχωρίζει ο Καθεδρικός Ναός Dom-St. Martin, που μαζί με το ιστορικό κέντρο και τα παραδοσιακά κτίρια, την καθιστούν μια από τις πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας. Ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
Κόστος κατ’ άτομο
Early booking Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί
545€ 595€ +145€ 495€
Ημ/νια Από Προς Ώρα αναχώρησης Ώρα Άφιξης Αριθμός Πτήσης
27/10 Αθήνα Άμστερνταμ 06.00 08.30 KL 1572
30/10 Άμστερνταμ Αθήνα 20.55 01.10 KL 1581