ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

Ρώμη, Βατικανό (Φλωρεντία) – 4 ημέρες

Ρώμη, Βατικανό (Φλωρεντία) – 4 ημέρες

445 € το άτομο

Ρώμη, Βατικανό (Φλωρεντία) - 4 ημέρες
Αναχωρήσεις : 26 Ιανουαρίου , 2, 9, 16, 23 Φεβρουαρίου , 1, 29 Μαρτίου ~ 4 μέρες
Αναχώρηση: 8 Μαρτίου ~ 4 μέρες
Αναχωρήσεις : 2, 9, 16, 23 Φεβρουαρίου , 1, 29 Μαρτίου ~ 4 μέρες

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ με ITA (ex. ALITALIA) ή SKY EXPRESS
  • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά με ITA ή μια αποσκευή έως 20 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με SKY EXPRESS
  • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Ρώμης
  • Ξενάγηση στην πόλη της Ρώμης
  • Ξενάγηση στα Μουσεία του Βατικανού και στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 250 €
  • Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη και από άλλες πόλεις: 100 € με την SKY EXPRESS (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Είσοδος και προ κράτηση στο Βατικανό, ακουστικά για την ξενάγηση της πόλης και του Αγίου Πέτρου : 75 κατ΄ άτομο ο ενήλικας και 70 € το παιδί (πληρώνονται απ΄ ευθείας στον αρχηγό) .
  • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Σημειώσεις

  • ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας
1
1η μέρα: Αθήνα - Ρώμη, Ξενάγηση
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρώμη με SKY EXPRESS ή ITA (ex. ALITALIA). Άφιξη και ξενάγηση στην "Αιώνια Πόλη", κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Παύλου έξω από τα τείχη, την Πυραμίδα, τις θέρμες του Καρακάλα, το Κολοσσαίο και τις Αυτοκρατορικές Αγορές. Περνώντας από τον λόφο του Καπιτωλίου, θα διασχίσουμε την πλατεία Βενετίας, όπου θα δούμε το Παλάτσο Βενέτσια, το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη Βιτοριάνο, το άγαλμα του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας Βιτόριο Εμμανουέλε, καθώς και το μπαλκόνι της Λετίτσια (μητέρας του Ναπολέοντα Βοναπάρτη). Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας οδικώς στις όχθες του Τίβερη, περνώντας από το Κάστρο του Αγίου Αγγέλου και τη Βίλα Μποργκέζε. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία NH CENTRO 4* (www.nh-hotels.com) ,TWENTY ONE 4* (www.twentyonerome.com), METROPOLIS 4* (www.hotelmetropolisrome.com),. Προαιρετική βραδινή περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρώμης και μεταφορά στη συνοικία των Καλλιτεχνών Trastevere. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Ρώμη, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου
Η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην περίφημη Καπέλα Σιστίνα, το παρεκκλήσιο του Αποστολικού Παλατίου, επίσημης κατοικίας του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, την οροφή του οποίου ζωγράφισε ο Μιχαήλ Άγγελος. Ακολουθεί επίσκεψη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου (η μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου). Θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία και θα δούμε την θεσπέσια μαρμάρινη σύνθεση του Μιχαήλ Αγγέλου, την περίφημη Πιετά, καθώς και τον τεράστιο μπρούτζινο άμβωνα του Μπερνίνι. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στην πλούσια αγορά της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Ρώμη, Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική Εκδρομή στην Φλωρεντία
Ελεύθερη μέρα στη Ρώμη για βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία και διάφορα αξιοθέατα ή και για ψώνια. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε την προαιρετική μας εκδρομή στην Φλωρεντία.   Περιγραφή Προαιρετικής Εκδρομής Πρωινή αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την υπέροχη Φλωρεντία. Φθάνοντας, θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως τον επιβλητικό Ντουόμο με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην πόλη, για επίσκεψη στην πινακοθήκη Galleria degli Uffizi, που διαθέτει μία από τις πιο αξιόλογες συλλογές αναγεννησιακής τέχνης (Τζιότο, Μποττιτσέλλι, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ραφαήλ, Τιτσιάνο, Βερονέζε, Μιχαήλ Άγγελος, Καραβάτζιο, Ρέμπραντ, Ρούμπενς, Ντύρερ, Γκόγια, Ελ Γκρέκο κ.ά.) ή για ψώνια στην φημισμένη αγορά της. Επιστροφή στη Ρώμη. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Ρώμη - Αθήνα
Ελεύθερος χρόνος το πρωί, μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο και την επιβίβασή μας στην πτήση για την Αθήνα.
SKY EXPRESS Αναχωρήσεις : 26 Ιανουαρίου , 2, 9, 16, 23 Φεβρουαρίου , 1, 29 Μαρτίου  ~  4 μέρες  
  Τιμή κατ΄ άτομο TWENTY ONE / NH CENTRO     ΙΑΝ - ΦΕΒ     ΜΑΡΤΙΟΣ  
Δίκλινο 445 495
3ο άτομο έως 12 ετών 395 445
Μονόκλινο 645 695
  * Αναχώρηση: 8 Μαρτίου  ~  4 μέρες  
  Τιμή κατ΄ άτομο METROPOLIS     ΜΑΡΤΙΟΣ
Δίκλινο 495
3ο άτομο έως 12 ετών 445
Μονόκλινο 695
  * ITA AIRWAYS Αναχωρήσεις : 2, 9, 16, 23 Φεβρουαρίου , 1, 29 Μαρτίου  ~  4 μέρες  
  Τιμή κατ΄ άτομο TWENTY ONE / NH CENTRO     ΙΑΝ - ΦΕΒ     ΜΑΡΤΙΟΣ  
Δίκλινο 445 495
3ο άτομο έως 12 ετών 395 445
Μονόκλινο 645 695
AZ ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ AZ 717    06:05 - 07:10 ΡΩΜΗ ΑΘΗΝΑ AZ 722       21:50 - 00:50
GQ ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ GQ 820    10:55 - 12:00 ΡΩΜΗ ΑΘΗΝΑ GQ 821       13:00 - 15:55