Πασχαλινές Εκδρομές 3
Θεσσαλονίκη
Καϊμακτσαλάν – Πόζαρ – Κερκίνη
Η Θεσσαλονίκη είναι συναρπαστική και ζωντανή, όπως καμία άλλη πόλη στη Μεσόγειο, ένα χωνευτήρι πολιτισμών που αναμειγνύονται και δημιουργούν μια αυθεντική κοσμοπολίτικη μητρόπολη.
The Met Hotel 5* Deluxe
Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Δημιουργημένο για να προσφέρει κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας στην Θεσσαλονίκη, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Είναι διακεκριμένο μέλος των Design Hotels και προτείνεται στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.
ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες όλα σχεδιασμένα με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη, οικολογικά cocomat στρώματα και μαξιλάρια, πουπουλένιο ανώστρωμα και εκλεκτά λινά, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση 32’’ επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, mini bar, χρηματοκιβώτιο μεγέθους lap top, τηλέφωνο με voicemail, μπάνιο με καμπίνα ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη, βαμβακερά μπουρνούζια και παντοφλάκια δωματίου, μπαλκόνι, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με γευστικά μπουφέ και το μεσημέρι a la carte με ποικιλία προτάσεων της ελληνικής δημιουργικής και fusion κουζίνας, ασιατικό εστιατόριο και μπαρ Chan (Οκτ – Μάϊος) με gourmet δημιουργίες, εντυπωσιακό μπαρ μήκους 18 μέτρων με μεγάλη ποικιλία ευφάνταστων κοκτέιλ, στιλάτο καλοκαιρινό μπαρ (Μάιος – Σεπτ) στον 7ο όροφο
δίπλα στην εξωτερική πισίνα, πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης με πλήθος θεραπειών προσώπου, σώματος, μασάζ, άκρων, κομμωτήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδροτζέτ, Jacuzzi, ατμόλουτρο, υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Wi-Fi κ.α.
Επίσης υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης (200 θέσεις) με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων (FORTIZO), ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.
The Met Specials για την περίοδο του Πάσχα:
- Δωρεάν χρήση WIFI στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους
- Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με τα υδροτζέτ, του χαμάμ και του Jacuzzi στο M’SPA.
- Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης.
- Δωρεάν στάθμευση στο υπόγειο πάρκινγκ.
Porto Palace Hotel 5* Lux
Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.
ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 175 πολυτελή δωμάτια (19-24 τ.μ.) και σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μία υπέροχη διαμονή όπως: αυτοελεγχόμενο κλιματισμό ή θέρμανση, Mini Bar, ανατομικά στρώματα, δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (Down pillows, feather pillows), τηλεόραση με δορυφορικά προγράμματα, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας σε διαστάσεις notebook, τηλέφωνο, ασύρματη πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), παντοφλάκια δωματίου κ.α.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εξαιρετικές γεύσεις και πλούσια μπουφέ, κεντρικό bar με εξαιρετικό καφέ, γλυκίσματα και snacks από τις 8.00 ενώ το βράδυ προσφέρει ποτά, cocktails και μία λίστα εκλεκτών κρασιών έως τη 1πμ. Κέντρο Spa με ολοκληρωμένο menu θεραπειών, που εκτελούνται από πιστοποιημένους θεραπευτές. Gym & Fitness Station με τις υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές. Πανέμορφους χώρους και αίθουσες εκδηλώσεων, υπαίθριο χώρο πάρκινγκ κ.α.
Porto Palace Specials για την περίοδο του Πάσχα:
- Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus (7 θέσεων) του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης σε προκαθορισμένα δρομολόγια κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας
- Υπαίθριο φυλασσόμενο Parking 300 θέσεων
- Wi-Fi internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα υπνοδωμάτια
- Δωρεάν Γυμναστήριο, Σάουνα, Τζακούζι στους πελάτες του ξενοδοχείου κατόπιν ραντεβού
- Δωρεάν όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova Sport & Cosmote Sport
Θεσσαλονίκη
ΒΕΡΓΙΝΑ (Βασιλικοί Τάφοι & Νέο Μουσείο) – ΣΟΥΡΩΤΗ (Τάφος Αγίου Παϊσίου) – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα – Βεργίνα (Τάφοι & Νέο Μουσείο) – Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση στις 06:20 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις με κατεύθυνση την Βεργίνα, κοιτίδα των Μακεδόνων και λίκνο της δυναστείας των Τημενιδών, για να ξεναγηθούμε από διπλωματούχο ξεναγό και να θαυμάσουμε το μουσείο και το μεγαλείο των Βασιλικών Τάφων των Αιγών (έξοδα ατομικά) το οποίο προστατεύει τα ανεκτίμητα ευρήματα – αρχαιολογικούς θησαυρούς που ολόφωτα, κυριαρχούν από το 1997 μέσα στον υποβλητικό χώρο της τούμπας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Νέο Μουσείο, που ενσωματώνει και ενώνει το σύνολο του αρχαιολογικού χώρου των Αιγών με το Ανάκτορο του Φιλίππου και νέα ευρήματα. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux ή στο υπερπολυτελές THE MET HOTEL 5* Deluxe. To βράδυ δείπνο μπουφέ και μεταφορά για την περιφορά του Επιταφίου.
Μεγ.Σάββατο: Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα – Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν)
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας). Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία, να δοκιμάσουμε (για όσους επιθυμούν) τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην εξωτερική πισίνα, καθώς και να απολαύσουμε τον καφέ μας σε μία υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στις πηγές. Συνεχίζουμε για την καταπράσινη Έδεσσα όπου στο θα θαυμάσουμε τον περίφημο Καταρράκτη “Κάρανο” το Υπαίθριο Μουσείο Νερού, όπου στον Παλιό Αλευρόμυλο στεγάζεται το Ενυδρείο – Ερπετάριο με πολλά είδη ψαριών γλυκού νερού και ερπετά. Θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι. Αργότερα κατευθυνόμαστε προς τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, ο οποίος χτίστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα, αναπαλαιώθηκε τη δεκαετία του 1990 και έχει μετατραπεί σ΄ ένα από τα πιο κοσμικά ορεινά χωριά με υπέροχο παραδοσιακό χρώμα. Χρόνος για να τον απολαύσουμε και για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, πολλά εδέσματα στο ξενοδοχείο μας.
Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα – Σουρωτή (Τάφος Αγίου Παϊσίου) – Θεσσαλονίκη
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με αρνάκι και άλλα εδέσματα. Νωρίς το απόγευμα κατευθυνόμαστε για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Εδώ εντός της Μονής βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου αλλά και τα λείψανα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη. Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη και χρόνος ελεύθερος για περίπατο στο κέντρο της πόλης.
Δευτέρα Πάσχα: Οχυρό Ρούπελ – Λίμνη Κερκίνη – Άνω Πορρόϊα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή οχυρών Μεταξά – Ιστίμπεη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς Προμαχώνα – Ρούπελ. Ξενάγηση στο Στρατιωτικό Μουσείο με τα πολλά κειμήλια από την περιοχή και σε τμήμα των Οχυρών. Συνεχίζουμε προς τη λίμνη Κερκίνη, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, με είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Ενημέρωση από την ειδική ομάδα και χρόνος για γεύμα στην τοπική χαρακτηριστική ταβέρνα. Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ όπως βουβάλι, ζαρκάδι, αγριογούρουνο, αρνάκι γάστρας κ.α. Για όσους επιθυμούν, βαρκάδα (έξοδα ατομικά) κοντά στις όχθες. Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα θα είναι τα Άνω Πορρόϊα, χωριό πανέμορφο και γραφικό, κατάφυτο με τρεχούμενα νερά και υπέροχη θέα στη λίμνη όπου χρόνος για καφεδάκι. Επιστρέφουμε στις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.
Τρίτη: Θεσσαλονίκη (ξενάγηση πόλης) – Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση (ξενάγηση από επίσημο ξεναγό) στην πόλη: Λευκός Πύργος, Παραλιακή, Άγιος Δημήτριος, Πάνω Πόλη, Ρωμαϊκά Τείχη, Επταπύργιο κ.α. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.
Σημείωση: Η 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης μέρας (Ρούπελ-Κερκίνη)
Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές πούλμαν
- Διαμονή στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux ή στο υπερπολυτελές ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL 5* Lux στην πόλη της Θεσσαλονίκης
- Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο καθημερινά ως ακολούθως: Μπουφέ πρωϊνό καθημερινά, Νηστίσιμο δείπνο την Μεγ.Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα, δείπνο τη Δευτέρα του Πάσχα (για τους διαμένοντες)
- Επίσημος διπλωματούχος ξεναγός για τις ξεναγήσεις στη Βεργίνα και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
- Αρχηγός/Συνοδός
- Λαμπάδα για την Ανάσταση
- Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
- Φ.Π.Α.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. | ||
THE MET HOTEL 5* | 4 μέρες
14 – 17 Απριλίου |
5 μέρες
14 – 18 Απριλίου |
Δίκλινο Superior Plus | 335 | 435 |
3ο άτομο * | 220 | 275 |
3ο άτομο ως 12 ετών ** | 110 | 140 |
Μονόκλινο Superior Plus | 520 | 685 |
* Η πρόσθετη κλίνη μεταφέρει την διαμονή σε deluxe ή executive δωμάτιο.
** 3ο άτομο ως 12 ετών: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα. | ||
PORTO PALACE HOTEL 5* | 4 μέρες
14 – 17 Απριλίου |
5 μέρες
14 – 18 Απριλίου |
Δίκλινο | 279 | 355 |
3ο άτομο * | 225 | 275 |
Μονόκλινο | 410 | 520 |
* Η πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
Το ξενοδοχείο Porto Palace, ως ιστορικό κτήριο, απαλλάσσεται από τον φόρο διαμονής
Κέρκυρα,
η αρχόντισσα του Πάσχα!
Κασσιόπη – Παλαιοκαστρίτσα – Κανάτια – Κανόνι
Την Κυριακή του Πάσχα
…από το πρωί
θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών.
Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφέ
με ουζομεζέδες και μουσική.
Πασχαλινό Γεύμα
(στη θέση του γεύματος της ημέρας),
με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι
και άλλα εδέσματα σε μπουφέ,
με ζωντανή μουσική, χορό & διασκέδαση!
Rodostamo Hotel & Spa 5*
Η πολυτελής επιλογή!
Νεόκτιστο, αμφιθεατρικά χτισμένο στον όρμο του Κομμένου μέσα σε καταπράσινη έκταση, μόλις 9χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού. Πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, με μια θαυμάσια, ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο, προορισμένες να χαρίσουν ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές στους φιλοξενούμενους.
ΔΩΜΑΤΙΑ: Για τη διαμονή σας στο Rodostamo Hotel & Spa έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε Superior (24μ2) και Deluxe (28μ2) δωμάτια, όλα με κομψό ντιζάιν, κλιματισμό, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, δωρεάν Wi-Fi, μπαλκόνι ή βεράντα. Τα Deluxe επιπλέον έχουν καναπέ κρεβάτι και τη δυνατότητα πρόσθετης κλίνης.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο για πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, γκουρμέ εστιατόριο με την επιμέλεια κορυφαίου σεφ, μπαρ στην πισίνα, μπαρ στην υποδοχή για τα σνακ, τα ποτά και τα ροφήματά σας σε ένα άκρως γοητευτικό περιβάλλον. Συμπληρώστε την απόλαυση με επίσκεψη στο χώρο Spa. Προσφέρει μια σειρά από θεραπείες για απελευθέρωση της πίεσης και του στρες, φροντίδες ομορφιάς και ευεξίας, με σάουνα, χαμάμ και Jacuzzi με επιπλέον χρέωση.
ELEA BEACH HOTEL 4* SUPERIOR
Η απόλυτη επιλογή για παραδοσιακό Πάσχα στην Κέρκυρα!
Πλήρως ανακαινισμένο το 2017 σας περιμένει στην υπέροχη Δασσιά, μόνο 12 χλμ βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας. Βρίσκεται πάνω στην παραλία και o εξωτερικός του χώρος, ένας μεγάλος παλιός ελαιώνας, είναι διαμορφωμένος με ολάνθιστους κήπους. Μαγαζιά και εστιατόρια απέχουν μόνο 100μ από το ξενοδοχείο ενώ η πόλη της Κέρκυρας είναι προσβάσιμη και με τακτική αστική συγκοινωνία (Νο 7).
ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 220 δωμάτια, όλα πλήρως ανακαινισμένα, με θέα στη θάλασσα ή στον ελαιώνα. Υπάρχουν και οικογενειακά με κουκέτα με πλευρική θέα θάλασσα. Όλα διαθέτουν: Κεντρική θέρμανση και ανεξάρτητη ρύθμιση κλιματισμού, ηχομονωτικά παράθυρα, δωρεάν WiFi, δορυφορική τηλεόραση, μίνι ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, μπαλκόνι ή βεράντα.
ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Εστιατόριο με διεθνή και τοπική κουζίνα, σαλόνι με τηλεόραση, καφέ – μπαρ, σνακ μπαρ στην πισίνα, πισίνα θαλασσινού νερού & Jacuzzi, πισίνα γλυκού νερού & παιδική, Γυμναστήριο, miniclub, παιδική χαρά, υπηρεσία δωματίου, δυνατότητα φύλαξης παιδιών με χρέωση, κατάστημα με εφημερίδες/δώρα, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, κομμωτήριο, υπηρεσίες μασάζ και περιποίησης (σώματος, προσώπου, νυχιών) κ.α.
Πασχαλιά στο Elea Beach!
- Πρόγευμα από πλούσιο μπουφέ καθημερινά
- Δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή.
- Αναστάσιμο δείπνο όπου εκτός των άλλων του πλήρους δείπνου, θα περιλαμβάνονται τσουρέκια, κόκκινα αυγά, παραδοσιακή μαγειρίτσα. Θα σερβίρεται από τις 00:00 έως 01:30 π.μ. στη θέση του δείπνου του Μεγ.Σαββάτου.
- Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο αρνιών (όλα στη σούβλα !!!).
- Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και φολκλορικό συγκρότημα.
- Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) με αρνιά σούβλας, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ.
- Διασκέδαση με ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια του γεύματος.
- Δείπνο σε μπουφέ την Δευτέρα & την Τρίτη του Πάσχα (για τους διαμένοντες).
- Καθημερινή λειτουργία των εξωτερικών πισίνων και των χώρων αναψυχής.
- Δωρεάν χρήση του wi fi σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια
- Παιδική χαρά (υπαίθρια), πινγκ-πόνγκ και γυμναστήριο.
Κανάτια – Κανόνι – Αχίλλειο – Κασσιόπη – Παλαιοκαστρίτσα
Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα – Κέρκυρα
Αναχώρηση 07:20 από Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για Ηγουμενίτσα από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο νεόκτιστο RODOSTAMO HOTEL & SPA 5* Lux στο Κομμένο ή στο πρόσφατα ανακαινισμένο ELEA BEACH HOTEL 4* sup στην παραλία της Δασσιάς. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστήσιμα και μη. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ακολουθία των 12 Ευαγγελίων, ο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής απέχει λιγότερο από 1000 μέτρα από το Elea.
Μεγ. Παρασκευή: Κούμ Κουάτ – Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη – Επιτάφιος
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με το όμορφο νησί από το βόρειο τμήμα του. Επίσκεψη σε εργαστήριο KOUM KOUAT και ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα, έναν μικρό παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους και τη Μονή της Ζωοδόχου Πηγής να προβάλλει ψηλά στο βράχο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου του μοναστηριού που φτάνει μέχρι το λιμάνι της Αλύπας και συνεχίζουμε για την Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Επιστρέφουμε μέσω γραφικής παραθαλάσσιας διαδρομής. Ξεκούραση. Δείπνο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη της Κέρκυρας με την κατανυκτική ατμόσφαιρα, τους Επιτάφιους με τις φιλαρμονικές, τη μεγάλη τους συνάντηση στην πλατεία Σπιανάδα… Η εμπειρία είναι μοναδική!
Μεγ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Αχίλλειο
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην πόλη για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος. Η φιλαρμονική συνοδεύει και οι πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Αργότερα θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο (έξοδα ατομικά), το ανάκτορο που έχτισε η Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ, η γνωστή Σίσσι, από τη λατρεία της προς την Κέρκυρα, την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Αντικρίζοντας σήμερα ο επισκέπτης την επιβλητική μορφή του αλλά και τους μεγάλους κλιμακωτούς κήπους με την εκπληκτική θέα, δε μπορεί παρά να παρασυρθεί σε μια άλλη εποχή μεγαλείου. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας.και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα για το Elea. Στο Rodostamo πρώτα δείπνο με Αναστάσιμα εδέσματα και μετά μετάβαση για την Ανάσταση.
Κυριακή Πάσχα: Μοναδική Πασχαλιά – Κανόνι – Βόλτα στην Σπιανάδα
Χριστός Ανέστη! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και χρόνος για να χαρείτε την Λαμπριάτικη μέρα, να απολαύσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα. Το ψήσιμο των αρνιών συνοδεύεται από ουζομεζέδες. Το Πασχαλινό γεύμα ακολουθεί με οβελία, λαμπριάτικα εδέσματα, τραγούδι, γλέντι, χορό! Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για φωτογραφίες στο Κανόνι με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι, περίπατο στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, για καφεδάκι στο Λιστόν αντικρίζοντας το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου αλλά και το επιβλητικό Παλιό Φρούριο.
Δευτέρα: Κέρκυρα – Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το λιμάνι απ’όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Συνοπτικό 4ήμερο πρόγραμμα από Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ώρα αναχώρησης 05:50)
Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κέρκυρα Επιτάφιος στην Πόλη
Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Αχίλλειο – Κανόνι – Ποντικονήσι
Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα – Παλαιοκαστρίτσα
Δευτέρα: Κέρκυρα – Αθήνα.
Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
- Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
- Διαμονή στο πολυτελές RODOSTAMO HOTEL & SPA 5* ανακαινισμένο ELEA BEACH HOTEL 4* Sup
- Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα αμερικάνικου τύπου και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
- Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας)
- Αρχηγός – συνοδός
- Λαμπάδα για την Ανάσταση
- Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς ως 75 ετών
- Φ.Π.Α.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι | ||
ELEA BEACH 4* sup | 4 μέρες
14 – 17 Απριλίου |
5 μέρες
13 – 17 Απριλίου |
Δίκλινο θέα κήπος | 395 | 498 |
Δίκλινο θέα θάλασσα | 410 | 518 |
3ο άτομο | 330 | 400 |
3ο άτομο ως 12 ετών * | 235 | 275 |
4ο άτομο ως 12 ετών ** | 285 | 338 |
Μονόκλινο θέα κήπος | 550 | 695 |
Μονόκλινο θέα θάλασσα | 580 | 735 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
** Η χρέωση του 2ου παιδιού μεταφέρει την οικογένεια σε δωμάτιο με πλευρική θέα θάλασσα όπου τα 2 παιδιά κοιμούνται σε κουκέτα.
Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι | ||||
RODOSTAMO HOTEL & SPA 5* | Για κρατήσεις μέχρι 15/3 ** | Για κρατήσεις από 16/3 | ||
4 μέρες
14 – 17 Απρ |
5 μέρες
13 – 17 Απρ |
4 μέρες
14 – 17 Απρ |
5 μέρες
13 – 17 Απρ |
|
Δίκλινο | 410 | 509 | 435 | 529 |
3ο άτομο * | 345 | 420 | 365 | 440 |
3ο άτομο 6-16 ετών * | 159 | 208 | 185 | 225 |
4ο άτομο 6-16 ετών * | 280 | 355 | 300 | 375 |
Μονόκλινο | 585 | 735 | 605 | 755 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.
** Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων
Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.
ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!
με all Inclusive παροχές!!!
Labranda Sandy Beach 4* sup
Άγιος Γεώργιος – Κέρκυρα
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Το Labranda Sandy Beach 4*είναι ένα πλήρες all inclusive θέρετρο που απλώνεται στην αμμώδη παραλία του Αγίου Γεωργίου στη νοτιοδυτική Κέρκυρα και προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, καθώς επίσης αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για μικρούς και μεγάλους.
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Τα άνετα επιπλωμένα δωμάτια του έχουν θέα στον κήπο ή μερική θέα στη θάλασσα. Όλα είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας δωματίου, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, μπαλκόνι ή βεράντα κ.α.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο Terrace. Στο εστιατόριο Elia – Main θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή πιάτα σε μπουφέ. Στο κεντρικό μπαρ, στο μπαρ της πισίνας και στο beach bar σερβίρονται ποτά. Στο à la carte εστιατόριο Il Gusto του καταλύματος μπορείτε να δοκιμάσετε ιταλικές σπεσιαλιτέ. Υπάρχουν γήπεδο τένις, γυμναστήριο και υπαίθριο αμφιθέατρο. Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας περιλαμβάνει δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως αερόμπικ στο νερό, βόλεϊ στην παραλία και ζωγραφική, καθώς και βραδινά σόου.
Κανόνι – Αχίλλειο – Παλαιοκαστρίτσα – Κανάτια – Σπιανάδα
Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα – Κέρκυρα
Αναχώρηση 07:20 από Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για Ηγουμενίτσα από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο LABRANDA SANDY BEACH RESORT 4* sup στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων. Ξεκούραση με παροχές all inclusive. Tο βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστήσιμα και μη.
Μεγ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα – Επιτάφιος στη Σπιανάδα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα, έναν μικρό παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους και τη Μονή της Ζωοδόχου Πηγής να προβάλλει ψηλά στο βράχο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου του μοναστηριού που φτάνει μέχρι το λιμάνι της Αλύπας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα, παροχές all inclusive και ξεκούραση. Δείπνο νωρίς και γραφικής παραθαλάσσιας διαδρομής. Ξεκούραση. Δείπνο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη της Κέρκυρας με την κατανυκτική ατμόσφαιρα, τους Επιτάφιους με τις φιλαρμονικές, τη μεγάλη τους συνάντηση στην πλατεία Σπιανάδα… Η εμπειρία είναι μοναδική!
Μεγ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Αχίλλειο
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην πόλη για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος. Η φιλαρμονική συνοδεύει και οι πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Αργότερα θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο (έξοδα ατομικά), το ανάκτορο που έχτισε η Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ, η γνωστή Σίσσι, από τη λατρεία της προς την Κέρκυρα, την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Αντικρίζοντας σήμερα ο επισκέπτης την επιβλητική μορφή του αλλά και τους μεγάλους κλιμακωτούς κήπους με την εκπληκτική θέα, δε μπορεί παρά να παρασυρθεί σε μια άλλη εποχή μεγαλείου. Επιστροφή και ξεκούραση, παροχές all inclusive. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας σε κοντινή εκκλησία. Πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα.
Κυριακή Πάσχα: Μοναδική Πασχαλιά – Κανόνι – Βόλτα στην Σπιανάδα
Χριστός Ανέστη! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και χρόνος για να χαρείτε την Λαμπριάτικη μέρα, να απολαύσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα με παροχές all inclusive. Το ψήσιμο των αρνιών συνοδεύεται από ουζομεζέδες. Το Πασχαλινό γεύμα ακολουθεί με οβελία, λαμπριάτικα εδέσματα, τραγούδι, γλέντι, χορό! Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για φωτογραφίες στο Κανόνι με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι, περίπατο στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, για καφεδάκι στο Λιστόν αντικρίζοντας το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου αλλά και το επιβλητικό Παλιό Φρούριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
Δευτέρα: Κέρκυρα – Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το λιμάνι της Λευκίμμης απ’όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Συνοπτικό 4ήμερο πρόγραμμα από Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ώρα αναχώρησης 05:50)
Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κέρκυρα – Επιτάφιος σε κοντινή εκκλησία
Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Αχίλλειο – Ανάσταση
Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα – Κανόνι – Ποντικονήσι
Δευτέρα: Κέρκυρα – Αθήνα
Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
- Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα – Λευκίμμη Κέρκυρας – Ηγουμενίτσα
- Διαμονή στο LABRANDA SANDY BEACH RESORT 4* sup στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.
- ALL INCLUSIVE παροχές στο ξενοδοχείο καθημερινά (πρωϊνά, γεύματα, δείπνα) από πλούσια μπουφέ, ποτά, αναψυκτικά, σνακς κ.α.
- Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (μέρος των All Inclusive παροχών).
- Αρχηγός – συνοδός
- Λαμπάδα για την Ανάσταση
- Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς ως 75 ετών
- Φ.Π.Α.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι | ||||
LABRANDA SANDY BEACH 4* sup | Για κρατήσεις μέχρι 15/3 ** | Για κρατήσεις από 16/3 | ||
4 μέρες
14 – 17 Απρ |
5 μέρες
13 – 17 Απρ |
4 μέρες
14 – 17 Απρ |
5 μέρες
13 – 17 Απρ |
|
Δίκλινο | 315 | 419 | 330 | 439 |
3ο άτομο * | 225 | 345 | 240 | 365 |
3ο άτομο ως 11 ετών * | 135 | 165 | 150 | 185 |
4ο άτομο ως 11 ετών * | 160 | 210 | 180 | 225 |
Μονόκλινο | 499 | 610 | 515 | 630 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο.
** Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων
Δεν περιλαμβάνοται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση. Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Πασχαλινή ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Ιθάκη – Φισκάρδο – Άσσος – Λάσση – Μελισάνη – Μύρτος
Με διαμονή στο ALLEY BOUTIQUE HOTEL & SPA 4*
Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα – Κυλλήνη – Κεφαλονιά – Αργοστόλι
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για Κυλλήνη. Επιβίβαση στο πλοίο της που θα μας μεταφέρει στην όμορφη Κεφαλονιά. Άφιξη στον Πόρο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ALLEY BOUTIQUE HOTEL 4* στο Αργοστόλι το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου.
Μεγ. Σάββατο: Γύρος του νησιού
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου για προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο Άγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση την μοναδική παραλία του Μύρτου που θα φωτογραφίσουμε από ψηλά. Αργότερα θα φθάσουμε στο όμορφο Φισκάρδο, παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολουθούμε την Ανάσταση και μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο.
Κυριακή Πάσχα : Πασχαλιά στο ALLEY BOUTIQUE HOTEL – Ληξούρι
Άγιο Πάσχα, μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ορθοδοξίας. Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Προαιρετικά, παρακολούθηση της θείας λειτουργίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το όμορφο Ληξούρι. Το μεσημέρι πλούσιο εορταστικό γεύμα. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αγάπης σε Μοναστήρι.
Δευτέρα Πάσχα : Ιθάκη
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην γειτονική Ιθάκη. Θα επιβιβαστούμε στο F/B από το λιμάνι της Σάμης με άφιξη στον Πισαετό. Στη συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ όπου και θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Τρίτη Πάσχα : Καταβόθρες – Λάσση – Κουκρουμελάτα – Κυλλήνη – Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Περιήγηση και στάση στις Καταβόθρες, θα κάνουμε το γύρο της Λάσσης, θα γνωρίσουμε το όμορφο χωριό Κουρκουμελάτα και θα συνεχίζουμε για Πόρο όπου χρόνος για γεύμα. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και εν συνεχεία επιστρέφουμε στην Αθήνα.
Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η ημερήσια στην Ιθάκη.
Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
- Διαμονή στο πολυτελές ALLEY BOUTIQUE HOTEL 4* στο Αργοστόλι
- Εισιτήρια φέρρυ από και προς Κεφαλονιά
- Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο
- Πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σαββάτο μετά την Ανάσταση
- Πλούσιο εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
- Κεφαλλονίτης αρχηγός – ξεναγός
- Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
- Φ.Π.Α.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με Πρωινό καθημερινά, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα. | ||
ALLEY BOUTIQUE HOTEL 4* | 4 μέρες
14 – 17 Απριλίου |
5 μέρες
14 – 18 Απριλίου |
Δίκλινο | 365 | 445 |
3ο άτομο * | 280 | 335 |
Μονόκλινο | 470 | 585 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
Δεν περιλαμβάνονται:
• Τα εισιτήρια εισόδων περίπου € 12 συνολικά • O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.
Κόνιτσα & Βόρεια Ήπειρος
Βήματα Αγίου Παϊσίου & Ελληνισμού
ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΠΡΕΜΕΤΗ – ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – Στρ. Κοιμητήριο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ – Ι.ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ & ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟ – ΠΑΠΙΓΚΟ – ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ – ΚΑΛΠΑΚΙ
Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που θα ενεργοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις με την ιστορία, την μοναδική φύση, τις εικόνες και τις γεύσεις της!
ΚΟΝΙΤΣΑ
Εκεί όπου σμίγουν τα ποτάμια και τα γεφύρια. Η όμορφη ακριτική μας κωμόπολη, χτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά του όρους Τραπεζίτσα σε υψόμετρο 600 μ. “αγκαλιάζεται” από τρία ποτάμια. Τον Αώο, τον Βοϊδομάτη και τον Σαραντάπορο, διεθνώς διάσημα στους λάτρεις των extreme sports.
Τα φαράγγια της “στεφανώνουν” τοξωτά πέτρινα γεφύρια. Ο Εθνικός Δρυμός Βίκου – Αώου, αναδεικνύει το φυσικό κάλλος της περιοχής μαζί με τα παραδοσιακά αξιοθέατα του τόπου..
Δείτε το σπίτι που μεγάλωσε ο Άγιος Παΐσιος αλλά και η μητέρα του Αλή Πασά, το ξωκκλήσι με την καθηλωτική θέα, προσκυνήστε την κλείδα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και τόσα μα τόσα ακόμα…
Στην Κόνιτσα θα επισκεφθούμε το σπίτι που μεγάλωσε ο Άγιος Παΐσιος
Το καταπληκτικό Αργυρόκαστρο προστατεύεται από το 2005 από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς
Konitsa Mountain Hotel 4* sup
Με θέα από ψηλά στον Αώο ποταμό, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής όλα με παραδοσιακή επίπλωση, ξύλινα πατώματα και ξυλόγλυπτα ταβάνια, ζωγραφισμένα με χιονιαδίτικα μοτίβα, δημιουργώντας ζεστές γωνιές για τη χαλάρωση και την ξεκούραση σας. Τα περισσότερα διαθέτουν τζάκι, ενώ όλα διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, επίπεδη TV, μπουρνούζια και παντοφλάκια δωματίου, επιλογή μαξιλαριών, μηχανή καφέ/βραστήρα για τσάι, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, mini-bar, safe, ηχομονωτικά παράθυρα.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει καλόγουστο χώρο ρεσεψιόν με μπαρ, ζεστό καθιστικό με τζάκι και πανοραμική θέα τον ποταμό Αώο. Το πρωινό είναι παραδοσιακό Ηπειρώτικο από τα χεράκια της κυρίας Ανθούλας, όπως και οι πίτες στα γευστικά του μενού. Τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού θα έχουν επίσης ξεχωριστή θέση στο τραπέζι σας. Τις ανέσεις συμπληρώνουν η αίθουσα γυμναστικής, σάουνα, ατμόλουτρο, ενώ στο χώρο του Play-room βρίσκονται τραπέζι πινγκ-πονγκ και ξύλινο ποδοσφαιράκι. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, υπηρεσία δωματίου, και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Rodovoli Hotel 3* sup
Σε απόσταση περπατήματος από την κεντρική πλατεία της Κόνιτσας. Πέτρα και ξύλο συνδυάζονται τέλεια και δίνουν ζωή σε ένα μπουτίκ ξενοδοχείο όπου η κομψότητα συναντά την φιλοξενία και τη διακριτική πολυτέλεια.
ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Σε όλα του τα δωμάτια κυριαρχούν ζεστά χρώματα σε τοίχους και υφάσματα και είναι εξοπλισμένα με τα συστήματα ύπνου κορυφαίας ποιότητας Coco-Mat. Επίσης διαθέτουν τζάκι με ξύλα και προσανάμματα, αυτόνομο κλιματισμό, επίπεδη TV 32″, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια & παντοφλάκια δωματίου, mini-bar, safe, τηλέφωνο κ.α. Διαθέτει και ένα δωμάτιο για ΑΜΕΑ.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει καθιστικό με μεγάλες τζαμαρίες και δύο τζάκια, δωρεάν Wi-Fi σε κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια, Wine Bar, χώρο για πρωϊνό μπουφέ και δείπνο με προϊόντα τοπικής παραγωγής. Εξαιρετικά είναι το παραδοσιακό του τσίπουρο, τα λικέρ, οι μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού κ.α. όλα χειροποίητα. Η διακόσμηση και οι απεικονίσεις στο ταβάνι είναι εξ’ ολοκλήρου από την φύση της Κόνιτσας και συνθέτουν έναν όμορφο χώρο ο οποίος σας παραπέμπει και σας ταξιδεύει σε μία άλλη ρομαντική εποχή.
Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα – Κόνιτσα – Οικία Αγίου Παϊσίου
Αναχώρηση 07.20 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Μέσω γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και Ιόνιας οδού, κατευθυνόμαστε για την Κόνιτσα. Άφιξη και επίσκεψη στο φημισμένο της μονότοξο πέτρινο γεφύρι (το 2ο μεγαλύτερο των Βαλκανίων). Εγκατάσταση στο KONITSA MOUNTAIN 4* sup ή στο RODOVOLI HOTEL 3* sup. Αργότερα επίσκεψη στο σπίτι που μεγάλωσε ο Άγιος Παΐσιος με τα πολλά κειμήλια και μετά στο “μπαλκόνι της Κόνιτσας”, το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας με την πανοραμική θέα στην περιοχή. Εδώ ο Άγιος είχε την πρώτη του Θεοψία και αργότερα έλαβε από την Παναγία τη Θεία Χάρη της Προνόησης. Θα προσκυνήσουμε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και μετά περίπατος στην πανέμορφη κεντρική πλατεία. Επιστροφή στα ξενοδοχεία μας και δείπνο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου.
Μεγ.Σάββατο: Κλεισούρα – Μονή Αγ.Νικολάου – Αργυρόκαστρο – Δερβιτσάνη
Πρόγευμα μπουφέ και αναχωρούμε μέσω του τελωνείου της Μέρτζανης για μία υπέροχη διαδρομή στην Βόρεια Ήπειρο, στο έδαφος της Αλβανίας (διαβατήριο ή νέου τύπου ταυτότητα απαραίτητα). Ταξιδεύουμε κατά μήκος του Αώου ποταμού με κατεύθυνση προς την παραποτάμια Πρεμετή και από εκεί προς Κλεισούρα για επίσκεψη – προσκύνημα στη Μονή του Αγίου Νικολάου όπου το ένα από τα δύο Ελληνικά στρατιωτικά κοιμητήρια στην Αλβανία, τελευταία κατοικία εκατοντάδων ηρώων του 1940. Αργότερα στάση σε όμορφο παραποτάμιο εστιατόριο στον Αώο. Θα περάσουμε κοντά από το Τεπελένι στην πορεία μας προς το καταπληκτικό Αργυρόκαστρο όπου θα θαυμάσουμε τα πολλά αρχοντικά, τα πετρόκτιστα σπίτια με τις λίθινες σκεπές κ.α. Από το 2005 η πόλη προστατεύεται από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Περιήγηση και επίσκεψη στο κάστρο. Χρόνος για περίπατο και σουβενίρ. Τελευταίος μας σταθμός θα είναι το χωριό της Δερβιτσάνης με το έντονο Ελληνικό στοιχείο. Χρόνος για απογευματινό καφέ και διέλευση των συνόρων της Κακαβιάς. Επιστρέφουμε στην Κόνιτσα. Ξεκούραση και το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, γευστικά εδέσματα!
Κυριακή Πάσχα: Μονή Μολυβδοσκέπαστης – Μολυβδοσκέπαστο – Αρίστη – Μεγάλο Πάπιγκο
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με προσκύνημα στον ακοίμητο φρουρό της Ορθοδοξίας δίπλα στα σύνορα, την Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης που ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Δ΄ Πωγωνάτο, καθώς επέστρεφε από εκστρατεία στη Σικελία. Συνεχίζουμε για το χωριό Μολυβδοσκέπαστο στις ανατολικές πλαγιές της Νεμέρτσικας, με την αυθεντική αρχιτεκτονική και φιλοξενία, όπου θα περπατήσουμε μέχρι την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, που αποτέλεσε έδρα της Αρχιεπισκοπής Πωγωνιανής από τα τέλη του 13ου αιώνα. Εδώ, μόλις 30 μέτρα από τα σύνορα θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα στην περιοχή και τη συμβολή των ποταμών Αώου και Σαρανταπόρου. Θα δοκιμάσουμε εξαιρετικές πίτες στην πλατεία του χωριού και θα έχουμε την ευκαιρία να προμηθευτούμε αγνά προϊόντα από το πρατήριο του τοπικού αγροτικού – οινοποιητικού συνεταιρισμού. Θα επιστρέψουμε στην Κόνιτσα για το εορταστικό Πασχαλινό μας τραπέζι ενώ αργότερα, μέσω Αρίστης κατευθυνόμαστε για το πιό διάσημο των Ζαγοροχωρίων, το Πάπιγκο! Μόλις αρχίσει κανείς να περπατά στα πανέμορφα πέτρινα σοκάκια νιώθει την ζεστασιά του φροντισμένου χωριού, τα μάτια δεν χορταίνουν εικόνες και το σώμα ζητάει να περπατήσει σε κάθε δρομάκι. Επιστροφή το βράδυ στην Κόνιτσα στις ανέσεις των ξενοδοχείων μας.
Δευτέρα: Κόνιτσα – Γεφύρι Κλειδωνιάς – Καλπάκι – Αθήνα
Πρόγευμα μπουφέ και αποχαιρετούμε την φιλόξενη Κόνιτσα. Σύντομα θα βρεθούμε σε ένα ακόμα υπέροχο τοπίο όπου δεσπόζει το γεφύρι της Κλειδωνιάς που από το 1853 ενώνει τις όχθες του Βοϊδομάτη. Θα βγάλουμε μοναδικές φωτογραφίες και θα επισκεφθούμε το τοπικό κέντρο ενημέρωσης με τις εντυπωσιακές πληροφορίες για το Γεωπάρκο Βίκου – Αώου. Συνεχίζουμε για το ξακουστό Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το πολεμικό μουσείο και θα θαυμάσουμε τα ιστορικά εκθέματα από την εποχή του 1940. Επιστρέφουμε με ενδιάμεσες στάσεις μέσω Αντιρρίου – Ρίου στην Αθήνα με αναμνήσεις μοναδικές!
Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
- Διαμονή στο πολυτελές Konitsa Mountain 4* sup ή στο ρομαντικό Rodovoli Hotel 3* sup στην Κόνιτσα
- Μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο σερβιριστό φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
- Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
- Λαμπάδα για την Ανάσταση
- Αρχηγός/Συνοδός
- Τοπικός ξεναγός στην Αλβανία
- Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς ως 75 ετών
- Φ.Π.Α.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα | |
RODOVOLI HOTEL
3* sup |
4 μέρες
14 – 17 Απριλίου |
Δίκλινο | 359 |
3ο άτομο * | 290 |
Μονόκλινο | 495 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 1,5 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα | |
KONITSA MOUNTAIN
4* sup |
4 μέρες
14 – 17 Απριλίου |
Δίκλινο Sup (max2) | 385 |
Δίκλινο Dlx (jacuzzi) | 415 |
3ο άτομο (σε Dlx) * | 310 |
Μονόκλινο | 575 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.
Σημείωση: Για την είσοδο στην Αλβανία είναι απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικά μηχανογραφημένη)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΝΩΣΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ – ΣΗΤΕΙΑ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ – ΒΑΪ – ΑΡΚΑΔΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ – ΜΟΥΡΝΙΕΣ – ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ – ΧΑΝΙΑ
στα υπερπολυτελή AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* Deluxe στην Ελούντα & AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στο Ρέθυµνο
Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα – Ηράκλειο – Οροπέδιο Λασιθίου – Σπιναλόγκα – Ελούντα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ηράκλειο. Άφιξη και υπέροχη διαδρομή στο όρος Δίκτη. Εικόνες ειδυλλιακές παντού, εύφορη φύση, γραφικά χωριουδάκια, ανεμόμυλοι, μοναστήρια κι εκκλησιές νιώθεις ότι περικυκλώνουν το Οροπέδιο του Λασιθίου. Όλη η Κρητική Γη σε αρμονία. Σύμφωνα με τη μυθολογία, εδώ γεννήθηκε ο Δίας στο Δίκταιον Άντρον. Επίσκεψη στο σπήλαιο και συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο όπου χρόνος για γεύμα. Επόμενος σταθμός μας η Σπιναλόγκα, απέναντι από την Ελούντα, όπου θα μεταβούμε με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) για να περιηγηθούμε στο κάστρο, να δούμε τον παλαιό οικισμό. Συνεχίζουμε για το πολυτελές ξενοδοχείο μας ELOUNDA VILLAGE 5* Deluxe στην Ελούντα. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Αργότερα δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη εδέσματα και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.
Μεγ. Σάββατο: Σητεία – Μονή Τοπλού – Βάι
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την Σητεία, πατρίδα του Βιτσέντζου Κορνάρου και του Ερωτόκριτου, με το Βενετσιάνικο φρούριο Καζάρμα και τα ερείπια του μινωικού πολιτισμού. Προσκύνημα στη σταυροπηγιακή Μονή Τοπλού μια από τις πλουσιότερες και μεγαλύτερες Μονές του νησιού, με το χαρακτηριστικό αναγεννησιακό κωδωνοστάσιο. Συνεχίζουμε για το φοινικόδασος του Βάι, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Κρήτη και μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες τοποθεσίες της με χιλιάδες φοίνικες που καταλήγουν στην πανέμορφη αμμουδιά. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο (19:30 – 21:30) με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα και στη συνέχεια παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας σε κοντινή εκκλησία.
Κυριακή Πάσχα: Κρητική Πασχαλιά – Άγ.Νικόλαος
Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τη λαμπριάτικη ατμόσφαιρα και τους όμορφους χώρους του πολυτελούς μας ξενοδοχείου. Το ψήσιμο του οβελία έχει αρχίσει ενώ μεζεδάκια και ρακί προσφέρονται δίπλα στην πισίνα. Παραδοσιακό Πασχαλινό τραπέζι με πρωταγωνιστή τον οβελία, χορός, γλέντι! Το απόγευμα θα μεταβούμε για περίπατο στο γραφικό λιμανάκι του Αγ. Νικολάου.
Δευτέρα: Ηράκλειο – Κνωσός – Αρχάνες – Ρέθυμνο
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη στο κέντρο του Μινωικού πολιτισμού, τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού (έξοδα ατομικά) και συνεχίζουμε για καφέ στο παραδοσιακό χωριό Αρχάνες. Αργότερα θα περιηγηθούμε στην πόλη του Ηρακλείου. Εκτός των άλλων, θα δούμε τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη στον προμαχώνα Μαρτινέγκο, την παραλιακή με το ενετικό κάστρο, την κρήνη του Μοροζίνι κ.α. Συνεχίζουμε προς Ρέθυμνο μέσω του αυτοκινητοδρόμου. Άφιξη στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο. Εγκατάσταση και πλούσιο δείπνο μπουφέ.
Τρίτη: Μονή Αρκαδίου – Ρέθυμνο & Φορτέτσα – Aquila Rithymna
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με προσκύνημα στην ιστορική Μονή Αρκαδίου. Θα θυμηθούμε την ιστορία της και θα θαυμάσουμε την ιστορική Τράπεζα, τα Κελαρικά, την Πυριτιδαποθήκη, το Μουσείο καθώς και την Πινακοθήκη της Μονής. Συνεχίζουμε για περιήγηση στην πανέμορφη παλιά πόλη του Ρεθύμνου, μία από τις πιο καλοδιατηρημένες ενετικές συνοικίες της Κρήτης. Στενά σοκάκια, περίτεχνες κρήνες, μιναρέδες και κτίρια του 16ου αιώνα, εξαίρετα δείγματα βενετσιάνικης και οθωμανικής αρχιτεκτονικής. Καταλήγουμε στο υπέροχο ενετικό λιμάνι με τη Φορτέτσα του 1573. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα για να χαρείτε τον επίγειο παράδεισο του υπερπολυτελούς μας συγκροτήματος AQUILA RITHYMNA BEACH 5*. Το βράδυ πλούσιο δείπνο μπουφέ.
Τετάρτη: Λίμνη Κουρνά – Μουρνιές – Χανιά – Τάφοι Βενιζέλων – πτήση για Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την μαγευτικής ομορφιάς λίμνη Κουρνά, τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Κρήτης στις δυτικές πλαγιές των Λευκών Ορέων. Συνεχίζουμε για το χωριό Μουρνιές όπου θα δούμε (εξωτερικά) το σπίτι που γεννήθηκε ο Ελ.Βενιζέλος. Αργότερα θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη των Χανίων, με περίπατο από τη Δημοτική αγορά του 1913 (ανάλογη της Μασσαλίας) μέχρι την εκκλησία της Τριμάρτυρης και το βενετσιάνικο λιμάνι με τα πολλά αρχοντικά και τα γραφικά καφέ. Παραδοσιακά σπίτια, εκκλησιές, δαιδαλώδη καλντερίμια, κάστρα, τείχη, μουσεία, νεοκλασσικά και βενετσιάνικα αρχοντικά. Τα Χανιά έχουν πάντα κάτι για τον καθένα! Χρόνος για γεύμα και ακολουθεί ανάβαση μέσω της αρχοντικής συνοικίας Χαλέπα στο μαγευτικό άλσος του Προφήτη Ηλία με την πανοραμική θέα, τους περίφημους Τάφους των Βενιζέλων και το άγαλμα της Ελευθερίας. Καταλήγουμε στο αεροδρόμιο των Χανίων απ’όπου πτήση επιστροφής για Αθήνα.
Περιλαμβάνονται:
- Αεροπορικά εισιτήρια με SKY EXPRESS οικονομικής θέσης (με βαλίτσα ως 20 κιλά & χειραποσκευή ως 8 κιλά) • Τρείς διανυκτερεύσεις στο πολυτελές AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* Lux στην Ελούντα • Δύο διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Deluxe στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά στα ξενοδοχεία (ημιδιατροφή) • Το ειδικό δείπνο (19:30 – 21:30) του Μ.Σαββάτου και το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Εκδρομές, περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα • Διπλωματούχος ξεναγός για την ξενάγηση στην Κνωσό • Τσουρέκια & κόκκινα αυγά στο δωμάτιο σας το Μ.Σάββατο • Κοκτέιλ καλωσορίσματος • Αρχηγός – Συνοδός • Λαμπάδα για την Ανάσταση • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.
Πτήσεις με SKY EXPRESS:
14 Απριλίου Αθήνα – Ηράκλειο 07:30 – 08:20
19 Απριλίου Χανιά – Αθήνα 18:30 – 19:30
Τιμή κατ’ άτομο αεροπορικώς με Sky Express με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. | |
AQUILA HOTELS 5* Deluxe | 6 μέρες
14 – 19 Απριλίου |
Δίκλινο θέα κήπος | 598 |
Δίκλινο θέα θάλασσα | 635 |
3ο άτομο * | 510 |
Μονόκλινο θέα κήπος | 779 |
* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διαμονής € 4 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση και οι φόροι αεροδρομίων : € 78 το άτομο.