ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

Ντουμπρόβνικ 6 ημέρες

Ντουμπρόβνικ 6 ημέρες

595 € το άτομο

Ντουμπρόβνικ 6 ημέρες
Αναχώρηση: 1/6

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ντουμπρόβνικ – Αθήνα με Croatian Airlines
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Astarea 3* ή παρόμοιο
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικός επίσημος Ελληνόφωνος ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 235€
 • Εισιτήριο για το ferry στο νησί Κόρτσουλα
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Σημειώσεις

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 2 μήνες πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Το Early Booking 2 ισχύει για κρατήσεις έως 1 μήνα πριν το ταξίδι και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 8. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 9. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας

1
1η μέρα: Αθήνα - Ντουμπρόβνικ
Πτήση για το Ντουμπρόβνικ, γνωστό και ως «το Saint Tropez των Βαλκανίων». Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Ντουμπρόβνικ
Πρωινό και αναχώρηση για το «Μαργαριτάρι της Αδριατικής», την παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή στο εσωτερικό του κάστρου με τις εκκλησίες, τα παλάτια, τις κρήνες και τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με τα παράθυρα-πολεμίστρες και τις μικρές κρεμαστές αυλές. Θα θαυμάσουμε την Placa-Stradun, ένας κεντρικός πλακόστρωτος πεζόδρομος, την Πύλη Pile, το σιντριβάνι Onofrio, την Εκκλησία του Σωτήρος και το Φραγκισκανικό Μοναστήρι στη δυτική πλευρά. Ακολουθεί η πλατεία Luza με τη Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης, Sveti Vlaho (Άγιος Βλάσιος) και το Παλάτι Sponza, στην άλλη άκρη, κοντά στην Πύλη Ploce. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, όπου θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, το Κυβερνείο, το παλιό λιμάνι και πολλά Μεσαιωνικά κτίρια. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Ντουμπρόβνικ - Μπούτβα - Κότορ
Μετά το πρωινό θα δούμε πανοραμικά το νησάκι του Αγίου Στεφάνου και θα συνεχίσουμε με κατεύθυνση την «πρωτεύουσα του τουρισμού» της χώρας, την Μπούτβα, έναν από τους αρχαιότερους οικισμούς της Αδριατικής ακτής, όπου κατοικείται από τον 5ο αιώνα π.Χ. Μέσα από μια φανταστική διαδρομή φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή στη μικρή ναυτική πόλη Πέραστ και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην παλιά πόλη του Κότορ, χτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Ντουμπρόβνικ - Νησί Κόρτσουλα
Πρωινό και αναχωρούμε για το νησί Κόρτσουλα, την «Κόρκυρα Μέλαινα» των Αρχαίων Ελλήνων. Είναι το έκτο μεγαλύτερο Κροατικό νησί μετά το Κρες, το Κρκ, το Μπρατς, το Χβαρ και το Παγκ. Θα δούμε στην κεντρική πλατεία το κυριότερο μνημείο της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου, το παλάτι του Αρχιεπισκόπου και τον Πύργο Ζαχράν. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε πεζή στους λιθόστρωτους δρόμους. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: Ντουμπρόβνικ (ελεύθερη μέρα)
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεσή σας για να απολαύσετε ένα μπάνιο και να περιηγηθείτε στην πόλη. Το βράδυ σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας επίσκεψη στο φωταγωγημένο Ντουμπρόβνικ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: Ντουμπρόβνικ - Τσάβτατ - Αθήνα
Πρωινό και αναχώρηση για το μεσαιωνικό Τσάβτατ. Η αρχική πόλη ιδρύθηκε από Έλληνες τον 6ο αιώνα π.χ. με την ονομασία Επίδαυρος. Παρόλο που καταστράφηκε από τους Αβάρους τον 7ο αιώνα, έχει διατηρήσει αρκετά από τα Μεσαιωνικά της χτίσματα και το χαρακτήρα της. Η διαδρομή μας θα μας προσφέρει ακόμη μια μαγευτική «ματιά» των Δαλματικών ακτών. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στην προκυμαία με τα όμορφα κτίρια και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στην Αθήνα.
Κόστος κατ’ άτομο
Αναχώρηση Early Booking 1 Early Booking 2 Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί
1/6 595€ 645€ 695€ +215€ 545€
Από Προς Αναχώρηση Άφιξη Αριθμός Πτήσης
Αθήνα Ντουμπρόβνικ 20:05 20:45 OU 301
Ντουμπρόβνικ Αθήνα 16:45 19:20 OU 300