ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

ΛΕΤΟΝΙΑ – Ρίγα

160 € το άτομο

Διάρκεια: 4 ημέρες

Αναχωρήσεις: καθημερινές όλο τον χρόνο

Λίγα λόγια για το ταξίδι

Ένα ταξίδι στην καρδιά της Βαλτικής, τη Λετονία, με τα πολιτιστικά αποτυπώματα που μαρτυρούν την πλούσια και ιδιαίτερη ιστορία της χώρας. Αποτελεί έναν αξέχαστα γοητευτικό και γαλήνιο προορισμός. Σε αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψουμε τη Ρίγα, μια πόλη με διαχρονική κομψότητα και μια ανεξάντλητη μίξη παλαιού και νέου. Γνωστή για το μοναδικό φεστιβάλ Χορού και Μουσικής και την Παλιά Πόλη της, αυτή η νεραϊδίσια πόλη αναπτύσσεται ταχύτατα. Ανακαλύψτε την πριν αλλάξει!

Περιλαμβάνονται

Τρεις διανυκτερεύσεις σε 4* κεντρικό ξενοδοχείο

Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά

Ενημερωτικά έντυπα

Εξειδικευμένες πληροφορίες και προτάσεις

Ξενάγηση 2ωρη περιπατητική της Ρίγα (αγγλικά ή ελληνικά)

Δεν Περιλαμβάνονται

Μεταφορές και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρίγα, Ρίγα-Αθήνα

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων

Τυχόν είσοδοι σε μουσεία και φιλοδωρήματα

Προαιρετικές εκδρομές

  • Προορισμός
  • Αναχώρηση
    Όλο το χρόνο
1
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΡΙΓΑ
Αναχώρηση αεροπορικώς για τη Ρίγα. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Σήμερα έχετε χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΓΑ
Μετά το πρωινό, ακολουθεί περιπατητική ξενάγηση στη Ρίγα. Θα ξεκινήσουμε από τις όχθες του ποταμού Νταούγκαβα (Daugava) που διασχίζει την πόλη, τον Καθεδρικό με ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά όργανα της Ευρώπης, όπως και τις εκκλησίες του Αγίου Πέτρου και του Αγίου Γεωργίου. Περπατώντας στα δρομάκια με τα μεσαιωνικά και ιστορικά κτίσματα θα ‘ζήσουμε’ τη χανσεατική εποχή της πόλης του 13ου αιώνα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείου των αυτοκινήτων και να οδηγήσετε κάποια από αυτά. Το απόγευμα στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε τα μυστικά της πόλης και να απολαύσετε ένα γεύμα σε κάποιο τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
Μετά το πρωινό σας προτείνουμε μια εκδρομή στην περιοχή Sigulda, επονομαζόμενη και ως «Ελβετία της Λετονίας», μια περιοχή με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, στην κοιλάδα του ποταμού Gauja. Μπορείτε να επισκεφθείτε το ένδοξο κάστρο των ιπποτών Turaida και το σπήλαιο Gutmanis, ένα μοναδικό ποτάμιο σπήλαιο που έχει συνδεθεί με πολλούς θρύλους. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κάστρο Rundale που βρίσκεται σε απόσταση 76χλμ από τη Ρίγα. Το κάστρο Rundale, αποτελεί τις Βερσαλλίες της Λετονίας και είναι ένα αριστούργημα του μπαρόκ από τον αρχιτέκτονα της ρωσικής αυλής B. Rastrelli, o οποίος σχεδίασε και τα χειμερινά ανάκτορα στην Αγία Πετρούπολη. Χτίστηκε τον 18ο αιώνα και σήμερα έχει υποστεί ήπια αναπαλαίωση, με 40 δωμάτια και χώρους επισκέψιμα με αυθεντική διακόσμηση και επίπλωση. Όσοι μείνετε στη γοητευτική Ρίγα, θα έχετε την ευκαιρία για μια προσωπική εξερεύνηση της πόλης και χρόνο για να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία. Διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΓΑ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος στην διάθεσή σας για να κάνετε μια βόλτα στην αγορά της πόλης. Δοκιμάστε διάφορα είδη καπνιστών ψαριών, πίτες και οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να δοκιμάσουν την τοπική μπύρα Aldaris ή το Rigas Melnais Balzams, το «μαύρο βάλσαμο της Ρίγα», δυνατό οινοπνευματώδες λικέρ που παράγεται μόνο στη Λετονία από το 1755. Αργότερα μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
  • Το άτομο σε δίκλινο από 160 ευρώ
  • Το άτομο σε μονόκλινο από 280ευρώ
  • ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Δύο άτομα