ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπόννησα 4,5 Ημέρες

Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπόννησα 4,5 Ημέρες

665 € το άτομο

Κωνσταντινούπολη - Πριγκιπόννησα 4,5 Ημέρες
Αναχωρήσεις εκδρομών :
Ιανουάριος-Μάρτιος 5 ημέρες Κάθε Πέμπτη ( 19/1/23-16/3/23 )
Και ειδικές αναχωρήσεις Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου 2023
Καθαρά Δευτέρα 5 ημέρες 23-27/2/2023 & 4 ημέρες 24-27/2/2023
25η Μαρτίου 5 ημέρες 23-27/3/2023 & 4 ημέρες 24-27/3/2023

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Turkish Airlines

Κόστος αποσκευής 20 κιλά & χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο .

 • Διαμονή ( 3 / 4 διανυκτερεύσεις ) στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία ή παρόμοια
 • Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Ritz Carlton 5* dlx κεντρικό ( Σε δωμάτια με μερική θέα τον Βόσπορο ).

Web site : https://www.ritzcarlton.com/en/hotels/europe/istanbul

 • Στο πολυτελές ξενοδοχείο The  Cvk Park Bosporus  5* κεντρικό ( Σε δωμάτια superior ).

Web site : https://www.cvkhotelsandresorts.com/park-bosphorus-hotel-istanbul

 • Στο κεντρικό   CVK Taksim 4* superior 

Web site : https://www.cvkhotelsandresorts.com/cvk-taksim-hotel-istanbul

 • Στο κεντρικό   AKKA LUSH 4* special boutique

Web site : https://www.akkahotels.com/en/lush

 • Στο κεντρικό   NOVA PLAZA Taksim 4*  

Web site : https://www.novaplazahotels.com/novaplazataksim/en/

 • Μπουφέ Πρόγευμα καθημερινά.  
 • Μεταφορές , ξεναγήσεις , εκδρομές με ελληνόφωνο ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα .
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκιποννήσια.
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της κρουαζιέρας στον Βόσπορο .
 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση εσωτερικής πισίνας και fitness center του ξενοδοχείου The Ritz Carlton 5*dlx .
 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση χαμάμ, σάουνα & fitness center του ξενοδοχείου CVK Park Bosporus 5 * .
 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση χαμάμ, σάουνα & fitness center του ξενοδοχείου CVK Taksim .
 • ΔΩΡΕΑΝ παροχή Wi-fi σε όλα τα προαναφερόμενα ξενοδοχεία
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλοι καυσίμων & ασφάλεια covid για ταξιδιώτες έως 75 ετών € 155 ανά άτομο.
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους ( όπου απαιτείται ) .
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Κόστος εισόδων σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους:

  Οι Τιμές είναι ανά άτομο ( οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν )

 • Τοπ Καπί & Αγία Ειρήνη 320 Τουρκικές Λίρες
 • Βυζαντινό Υδραγωγείο 190 Τουρκικές Λίρες
 • Ντολμά Μπαχτσέ             300 Τουρκικές Λίρες
 • Πάρκο με Μινιατούρες   90 Τουρκικές Λίρες

Σημειώσεις:

 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ
 • Εάν ο καιρός δεν επιτρέπει την εκδρομή στα Πριγκιπόννησα , πραγματοποιείται οδική εκδρομή κατά μήκος του Βόσπορου.
 • Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την ελεύθερη ημέρα.
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.

 

Διαβατήριο ή ταυτότητα τελευταίας 15ετίας απαραίτητα.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ :  

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

Γενικές Παρατηρήσεις –Βάση των ‘Όρων συμμετοχής YANNA TOURS

Τα προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού μας γραφείου

1
Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Άφιξη στο αεροδρόμιο και η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισσα , τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες και στην Παναγία των Βλαχερνών ,όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα κάνουμε ένα περίπατο για να γνωρίσουμε την περιοχή του Πέρα με το ένδοξο κοσμοπολίτικο παρελθόν του. Θα δούμε τον Ναό της Αγίας Τριάδος την μεγαλύτερη ελληνική εκκλησία της Πόλης και στην συνέχεια θα περπατήσουμε την Μεγάλη Λεωφόρο για να επισκεφθούμε τον Άγιο Αντώνιο και την στοά των λουλουδιών. Θα καταλήξουμε στο ξακουστό ξενοδοχείο “Pera Palace” που εξυπηρετούσε τους πελάτες του περίφημου “Orient Express”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.
Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Άφιξη στο αεροδρόμιο και η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισσα , τη Μονή της  Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες και στην Παναγία των Βλαχερνών ,όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα κάνουμε ένα περίπατο για να γνωρίσουμε την περιοχή του Πέρα με το ένδοξο κοσμοπολίτικο παρελθόν του.  Θα δούμε τον Ναό της Αγίας Τριάδος την μεγαλύτερη ελληνική εκκλησία της Πόλης και στην συνέχεια θα περπατήσουμε την Μεγάλη Λεωφόρο για να επισκεφθούμε τον Άγιο Αντώνιο και την στοά των λουλουδιών. Θα καταλήξουμε στο ξακουστό ξενοδοχείο “Pera Palace” που εξυπηρετούσε τους πελάτες του περίφημου “Orient Express”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα Κωνσταντινούπολη – Μίνιατουρκ - Ξενάγηση πόλης - Επίσκεψη στην αγορά Arasta Bazaar
Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με το Miniaturk το οποίο είναι το μεγαλύτερο πάρκο με μινιατούρες στην Ευρώπη. Στην συνέχεια οδεύοντας προς την καρδιά της ιστορικής πόλης θα επισκεφθούμε την υπέρλαμπρη Αγία Σοφία, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Στη συνέχεια αφού περπατήσουμε την γραφικότατη αγορά “Arasta” θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση, τον ιστορικό βυζαντινό ιππόδρομο το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα» ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης , ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Μπλε Τζαμί και σήμερα είναι πλατεία που ονομάζεται Σουλτάν Αχμέτ με λίγα εντυπωσιακά στοιχεία να θυμίζουν το παρελθόν της .Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου , επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές , σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά όπως και τον Ναό της Αγία Ειρήνης ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην Αγία Σοφία ο οποίος ήταν Βυζαντινή εκκλησία , σήμερα λειτουργεί ως μουσείο και είναι πλέον γνωστή με την ονομασία AyaIrini. Χτίστηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο και ονομαζόταν και ''Πατριαρχείο''. Μέχρι το 360 και πριν την κατασκευή της Αγίας Σοφίας ήταν η μητρόπολη της Κων/πολης , καταστράφηκε για πρώτη φορά από τον όχλο στην «Στάση του Νίκα» επί Ιουστινιανού για να ανοικοδομηθεί στην ίδια θέση από τον ίδιο αυτοκράτορα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα Κωνσταντινούπολη – Χαλκηδόνα - Πριγκιπόννησα
Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε για την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αφού περάσουμε την μεγάλη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που είναι η πρώτη που ένωσε τις δύο ηπείρους απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο θα κάνουμε μία στάση στην Χαλκηδόνα όπου στο κέντρο της γραφικής συνοικίας βρίσκεται ο Ναός της Αγίας Ευφημίας όπου είχε γίνει η 4η Οικουμενική Σύνοδος. Θα συνεχίσουμε για την ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόνησσα. Αναχωρούμε με το πούλμαν για την αποβάθρα του “ Bostanci “ από όπου θα πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας . Επιβίβαση στο πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή με πλοιάριο από την Πρίγκηπο για το Καμπάτας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε για το βράδυ προαιρετικά ( έξοδα ατομικά ) διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ και παραδοσιακούς χορούς και να δοκιμάσετε την τοπική πικάντικη κουζίνα με φαγητό και ποτό.
4
4η μέρα Κωνσταντινούπολη - Aνάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ - Αιγυπτιακή & Κλειστή Αγορά - Κρουαζιέρα στο Βόσπορο
Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με την επίσκεψή μας στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου. Μεταφορά στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsιsi και στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Κapali Carsi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα Κωνσταντινούπολη - Πτήση Επιστροφής
Μπουφέ πρωινό και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για βόλτες και τελευταίες αγορές . Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα .
 
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED ΦΟΡΟΙ    
RITZ CARLTON  5* DLX ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2023   5 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 985 € 1.485 € 685 €
CVK TAKSIM 4*SUP 640 € 810 € 570 €
AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE 610 € 760 € 540 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 565 € 675 € 500 €
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED ΦΟΡΟΙ
RITZ CARLTON  5* DLX ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ   5 ΗΜΕΡΕΣ 23-27/2/2023 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 895 € 1.395 € 595 €
CVK TAKSIM 4*SUP 565 € 725 € 490 €
AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE 530 € 665 € 465 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 495 € 605 € 440 €
RITZ CARLTON  5* DLX ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ   4 ΗΜΕΡΕΣ 24-27/2/2023 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 770 € 1.145 € 545 €
CVK TAKSIM 4*SUP 525 € 645 € 465 €
AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE 495 € 600 € 445 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 470 € 555 € 415 €
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED ΦΟΡΟΙ
RITZ CARLTON  5* DLX 25η ΜΑΡΤΙΟΥ   5 ΗΜΕΡΕΣ 23-27/3/2023 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 755 € 1.115 € 595 €
CVK TAKSIM 4*SUP 585 € 775 € 495 €
AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE 540 € 685 € 480 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 510 € 640 € 455 €
RITZ CARLTON  5* DLX 25η ΜΑΡΤΙΟΥ   4 ΗΜΕΡΕΣ 24-27/3/2023 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 665 € 935 € 545 €
CVK TAKSIM 4*SUP 535 € 680 € 460 €
AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE 500 € 610 € 440 €
OVA PLAZA TAKSIM 4* 475 € 575 € 420 €
Όλες οι παραπάνω τιμές εκδρομικών πακέτων περιλαμβάνουν πρόγευμα καθημερινά.
Ø Στο ξενοδοχείο CVK PARK BOSHPORUS όλα τα δωμάτια θα είναι σε superior τύπο . Σε περίπτωση αιτήματος για δωμάτια με θέα Βόσπορο θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.
Ø Στο ξενοδοχείο AKKA LUSH όλα τα δωμάτια θα είναι σε superior τύπο
ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
5 ΗΜΕΡΕΣ / ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ με πτήσεις TURKISH AIRLINES
ΤΚ ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ 1844 10:05 - 12:40 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 1845 19:45 - 20:10
ΤΚ ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ 1844 10:05 - 12:40 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 1845 19:45 - 20:10
4 & 5 ΗΜΕΡΕΣ / ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ με πτήσεις TURKISH AIRLINES
5 23/2/2023 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ 1844 10:05 - 12:40 27/2/2023 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 1845 19:45 - 20:10
4 24/2/2023 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ 1844 10:05 - 12:40 27/2/2023 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 1845 19:45 - 20:10
4 & 5 ΗΜΕΡΕΣ / 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ με πτήσεις TURKISH AIRLINES
5 23/3/2023 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ 1844 10:05 - 12:40 27/3/2023 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 1845 19:45 - 20:10
4 24/3/2023 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ 1844 10:05 - 12:40 27/3/2023 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 1845 19:45 - 20:10