ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

ΕΣΘΟΝΙΑ – Ταλίν

165 € το άτομο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Καθημερινές όλο το χρόνο

Λίγα λόγια για το ταξίδι

Η πιο «θεατρική» από τα κράτη της Βαλτικής, η Εσθονία είναι διάσημη για τα τεράστια δάση και τους υπέροχους υγροτόπους, τα απομακρυσμένα νησιά, και φυσικά, το ότι είναι ένα από τα πιο φιλικά και προοδευτικά έθνη της Ευρώπης.
Σε αυτό το ταξίδι θα περιπλανηθείτε στον ιστορικό και αρχιτεκτονικό πλούτο του Ταλίν, την πόλη που θα νιώσετε ότι ο χρόνο σταματάει. Θα εξερευνήστε την παλιά πόλη με το μεσαιωνικό Δημαρχείο και τα τείχη, τα στενά δρομάκια, τα περίτεχνα αετώματα στις οροφές, τους πύργους, τα κάστρα και τους ναούς. Τέλος, μπορείτε να κάνετε και μια μονοήμερη εκδρομή στην γειτονική πρωτεύουσα της Φινλανδίας.

Περιλαμβάνονται

Τρεις διανυκτερεύσεις σε 4* κεντρικό ξενοδοχείο

Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά

Ενημερωτικά έντυπα

Εξειδικευμένες πληροφορίες και προτάσεις

Ξενάγηση 2ωρη περιπατητική του Ταλλίν (αγγλικά ή ελληνικά)

Δεν Περιλαμβάνονται

Μεταφορές και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ταλίν, Ταλίν – Αθήνα

Εκδρομή στο Ελσίνκι

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων

Τυχόν είσοδοι σε μουσεία και φιλοδωρήματα

  • Προορισμός
  • Αναχώρηση
    Όλο το χρόνο
1
Ημέρα 1 : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΛΙΝ
Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Ταλίν. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια πρώτη βόλτα σε αυτή την ιστορική πόλη. Διανυκτέρευση.
2
Ημέρα 2 : ΤΑΛΙΝ
Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πιο καλοδιατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης κάνοντας ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από τα πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης. Θα επισκεφθούμε το παλάτι Kadriorg και τους θαυμάσιους κήπους του, ξετυλίγοντας την ιστορία της πόλης αρχίζοντας από τον λόφο της αριστοκρατικής συνοικίας και καταλήγοντας στην Πλατεία του Δημαρχείου με το επιβλητικό Μέγαρο. Από εκεί όλοι οι δρόμοι ξεκινούν ακτινωτά και σε κάθε γωνία τους κρύβεται μια έκπληξη... Θαυμάστε  τους πύργους και τα σχεδόν ανέπαφα τείχη. Ξαποστάστε σε ένα από τα πολλά ατμοσφαιρικά καφέ και κάντε τα ψώνια σας στα μικρά μαγαζιά με τις αντίκες. Αξίζει επίσης την επίσκεψη σας το κάστρο Toompea. Αργά το απόγευμα δειπνήστε σε κάποιο τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3
Ημέρα 3 : ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ
Μετά το πρωινό σας, προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Φιλανδίας. Νωρίς το πρωί μετάβαση στο λιμάνι για να επιβιβαστείτε στο πλοίο Ελσίνκι. Άφιξη στην «Κόρη της Βαλτικής» και ξεκινήστε την βόλτα σας στην πόλη. Δείτε τα παγοθραυστικά του φινλανδικού στόλου, το Προεδρικό Μέγαρο και την υπαίθρια αγορά στο λιμάνι, τον ορθόδοξο Ναό Ουσπένσκι, την πλατεία της γερουσίας με τον Καθεδρικό του Αγίου Νικολάου, το Ολυμπιακό Στάδιο, το κτίριο της Όπερας, τα ναυπηγεία, το μνημείο του συνθέτη Σιμπέλιους και την περίφημη εκκλησία των βράχων. Τέλος, κάντε μια βόλτα στη περιοχή Esplanade με τα μικρά μαγαζιά και τη γειτονιά Eira με τα νεοκλασικά σπίτια. Απολαύστε το μεσημεριανό σας γεύμα σε κάποιο τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα μετάβαση στο λιμάνι και επιστροφή στο Ταλίν. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
Ημέρα 4 : ΤΑΛΙΝ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και ίσως να έχετε λίγο χρόνο ακόμα στη διάθεσή σας για μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής

Το άτομο σε δίκλινο από 165ευρώ

το άτομο σε μονόκλινο από 290ευρώ

ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Δύο άτομα