ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL :

210-9700170 & 210-9755105 bonustrv@gmail.com
Top
 

Βυζαντινή Οχρίδα 4 μέρες Οδικώς

Βυζαντινή Οχρίδα 4 μέρες Οδικώς

195 € το άτομο

Βυζαντινή Οχρίδα 4 μέρες
Αναχωρήσεις: 27/10

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Στρούγκα ή στην Οχρίδα (ευρύτερη περιοχή)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Γενικές σημειώσεις:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας.

1
1η μέρα: Αθήνα - Μοναστήρι (Μπίτολα) - Οχρίδα
Πρωινή αναχώρηση για την Οχρίδα. Οικονομικές αγορές duty free, διέλευση συνόρων και επίσκεψη στο Bitola, την αρχαία Βυζαντινή Ηρακλεία. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη και να δούμε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά, καθώς και την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Άφιξη νωρίς το βράδυ στην Οχρίδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας
Πρόγευμα και εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου με πανοραμική θέα της λίμνης και των κοντινών Αλβανικών Ακτών, γνωστό και για τα δεκάδες παγώνια που κυκλοφορούν ελεύθερα στους κήπους του. Από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος για να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Συνεχίζουμε στην παλιά πόλη της Οχρίδας, την «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως χαρακτηρίζεται λόγω της μεγάλης θρησκευτικής σημασίας της στην εξάπλωση της Χριστιανοσύνης, με τις 365 εκκλησίες, μια για κάθε ημέρα του χρόνου. Περιήγηση στα καλντερίμια, τα Ελληνικά αρχοντικά, τη Βυζαντινή εκκλησία Αγ. Σοφία κάτω από το κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορές στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Γιοβάν Μπιγκόρσκι - Μαύροβο - Στρούγκα
Μετά το πρόγευμα μια πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι Ράντιτσα, δίπλα στον ποταμό Ντρίμ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω Debar φθάνουμε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Του Βαπτιστή, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το Μαύροβο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι, γεύμα ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μια βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της Στρούγκα. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Οχρίδα - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για την επιστροφή στην Αθήνα. Άφιξη αργά το απόγευμα.
Κόστος κατ’ άτομο
Early Booking 2κλινο 1κλινο Παιδί
195€ 215€ +75€ 195€