bg

Σκανδιναβικές Πρωτεύουσες 7 ημέρες

 


ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΟΣΛΟ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
7 μέρες αεροπορικώς με ΑΕGEAN AIRLINES


Αναχώρηση   26 /04


1η μέρα: Αθήνα-Στοκχόλμη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχωρούμε για την “Βενετία της Σκανδιναβίας την Στοκχόλμη.Άφιξη στην Σουηδική πρωτεύουσα που είναι χτισμένη σε 14 νησίδες. Μεταφορά  στο ξενοδοχείο μας,τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στην πανέμορφη πόλη.


2η μέρα: Στοκχόλμη
Πρωινό και ξεκινάμε για μία πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τη ¨Γκάμπλα Σταν¨ την παλιά μεσαιωνική πόλη, το Δημαρχείο με την εντυπωσιακή ¨Χρυση Αίθουσα¨, όπου γίνονται οι απονομές των βραβεόιων Νόμπελ και τα νεοκλασικά κτίρια στο Βασιλικό Παλάτι και το Εθνικό Μουσείο.
Στη συνέχεια σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το μουσείο ¨Σκάνσεν¨ με σπίτια από όλη την Σουηδία ή το μουσείο που στεγάζει το πολεμικό πλοίο ¨ΒΑΣΑ¨ το οποίο ανασύρθηκε από τα νερά της Βαλτικής μόλις λίγα χρόνια πριν. Ακόμη περπατήστε στους κήπους του Μίλλες με τα αξιοθαύμαστα γλυπτά.


3η Μέρα: Στοκχόλμη – Όσλο

Πρωινό και αναχώρηση για το Όσλο. Στη σημερινή μας διαδρομή θα μας αποκαλυφτεί η απίστευτη ομορφιά της ενδοχώρα της Σκανδιναβίας. Θα μας μαγέψει το καταπράσινο τοπίο με τα  πεύκο-έλατα και τις σημύδες, τις καταγάλανες λίμνες και τους παραμυθένιου οικισμούς. Αφιξη,μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια.Διανυκτέρευση.


4η Μέρα:  Οσλο
Πρωινό και θα πραγματοποιήσουμε την ξενάγηση μας στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο. Στην πολύ ενδιαφέρουσα πόλη θα δούμε το Δημαρχείο, την Βουλή, τα Ανάκτορα  και το πάρκο Φρόγκνερ με τα περίεργα γλυπτά του Βίγκελαντ.Συνεχίζουμε για το Μουσείο Πολιτισμού των Βίκινγκς με τα καλοδιατηρημένα καράβια.Tο απόγευμα  επιβίβαση στο πλοίο για μία φανταστική κρουαζιέρα με προορισμό την Κοπεγχάγη. Διανυκτέρευση εν πλώ.


5η  Μέρα: Κοπεγχάγη

Πρωινό στο πλοίο και αφιξη στην Κοπεγχάγη.Μεταφορά στο ξενοδοχείο,τακτοποίηση στα δωμάτια   και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Το βράδυ κάντε μια βόλτα στο παραμυθένιο Τίβολι και δειπνήστε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια. Διανυκτέρευση.


6η  μέρα: Κοπεγχάγη

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ξενάγηση της πόλης.θα επισκεφτούμε την κεντρική πλατεία του Δημαρχείου, τη Γλυπτοθήκη, το Χρηματιστήριο (το παλαιότερο της Ευρώπης), το Αμαλίενμποργκ που πήρε το όνομά του από τη βασίλισσα της Δανίας, Σοφία-Αμαλία. Στη μέση της πλατείας δεσπόζει το άγαλμα του Φρειδερίκου Ε’ έφιππου, που κατά τη διάρκεια της βασιλείας του χτίστηκαν τα τέσσερα αρχοντικά που αποτελούν το παλάτι, στον ίδιο αρχιτεκτονικό ρυθμό, τα ογκώδη ανάκτορα Κρίστιανμποργκ, το κανάλι Νίχαβν και το κάστρο Ρόζενμποργκ, όπου φυλάσσονται τα κοσμήματα του Θρόνου. Ακόμη τη παραλία Λάγκελίνιε με τη Μικρή Γοργόνα, σύμβολο της πόλης όπου θα μάθουμε και την ιστορία της. Και τέλος θα επισκεφτούμε την Όπερα. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας προαιρετικά θα μεταφερθούμε στο λιμάνι της Κοπεγχάγης Nyhavn όπου θα έχουμε την μίνι κρουαζιέρα μας ώστε να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Δανίας και από την θάλασσα. Μετά το τέλος της μίνι αυτής κρουαζιέρας διάρκειας περίπου 1 ώρας, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο στην διάθεση σας.


7η   μέρα: Κοπεγχάγη – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να αποχαιρετήσουμε την πανέμορφη πόλη.Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης για την πτήση της επιστροφής μας με την Aegean Airlines για Αθήνα.Η σειρά του προγράμματος & των διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη   για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.


*    Τιμή συμμετοχής κατ’ατομο σε δίκλινο :  920€
Eπιβάρυνση μονόκλινου     :  290€

 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
-    Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Στοκχόλμη & Κοπεγχάγη - Αθήνα με AEGEAN AIRLINES
-    Μεταφορές & ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
-    Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4* με πρωινό.
-    Εισιτήρια πλοίου ΟΣΛΟ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες με πρωινό
-    Τοπικοί ξεναγοί
-    Έμπειρος αρχηγός - συνοδός της εταιρείας μας
-    Ασφάλιση αστικής & επαγγελματικής ευθύνης βάση προεδρικού διατάγματος


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
•    Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 230€
•    Είσοδοι σε Μουσεία, Ανάκτορα, αρχαιολογικούς χώρους
•    Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κ.λ.π
•    Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

 


ΠΤΗΣΕΙΣ
26/04  ΑΘΗΝΑ-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ            Α3 762   13.20 – 16.10
02/05  ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ –ΑΘΗΝΑ            Α3 753   16.35   -20.45

 


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ                    COURTYARD BY MARRIOTT  ή παρόμοιο
ΟΣΛΟ                                HOTEL THON ASTORIA  ή παρόμοιο
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ                     FIRST MAYFAIR  ή παρόμοιο