bg

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

 

Πατηστε ΕΔΩ

ΠΟΥΛΜΑΝ

Special Βερολίνο 4 ημέρες

SPECIAL ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4ΗΜΕΡΟ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ


1η μέρα: Αθήνα - Βερολίνο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Βερολίνο. Άφιξη στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δυνατότητα να γνωρίζετε τη σύγχρονη αλλά και παλαιά ιστορία μίας πόλης - σύμβολο, που μέχρι το 1989 ήταν χωρισμένη στα δύο από το περίφημο ''Τείχος του Βερολίνου''. Σημαντικό της αξιοθέατο αποτελεί η Πύλη του Βραδεμβούργου, το έμβλημα της πόλης που χτίστηκε το 1971 και υπήρχε σημείο αναφοράς όλων των σπουδαίων γεγονότων που συντάραξαν το Βερολίνο μέχρι την πτώση του Τείχους. Διασχίστε τη ''Λεωφόρο των ηγεμόνων'' την πασίγνωστη Κουρφύστερνταμ & θαυμάστε τη καινούρια πλατεία Πότσνταμερ (Sony center), το τελευταίο τμήμα του τείχους, το East Side Gallery, το ιστορικό σημείο διέλευσης των συνόρων Check Point Charlie ή περάστε επίσης από τη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν με τα εντυπωσιακά κτίρια, το Δημαρχείο, την Όπερα, την εκκλησία Νικολάι και το πλήρως ανακαινισμένο Ράιχσταγκ.

2η μέρα: Βερολίνο
Ημέρα ελεύθερη. Το Βερολίνο προσφέρει πολυάριθμες μπυραρίες, μπαρ και κλαμπ διαφορετικού ύφους για κάθε γούστο. Πολλοί δρόμοι και πλατείες αποτελούν ιδανικές προτάσεις για βραδινές εξόδους καθώς τα μαγαζιά βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Οι πιο σημαντικές από αυτές, εκτός από την Oranienstrasse στο Kreuzberg, είναι η Simon-Dach-Straße και η Boxhagener Platz στο Friedrichshain, η περιοχή γύρω από την Kollwitzplatz και η Kastanienallee στο Prenzlauer Berg, το κομμάτι γύρω από την Rosenthaler Platz, η Monbijouplatz και τα Hackesche Höfe στη συνοικία Mitte και φυσικά η Nollendorfplatz στο Schöneberg.

3η μέρα: Βερολίνο (…προαιρετική εκδρομή στο Πότσδαμ)

Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μετά το πρωινό μπορείτε να αναχωρήσετε για το Πότσδαμ, την έδρα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας, με τα ανάκτορα του Σαν Σουσί & του Νέου Παλατιού (πρώην κατοικία του Φρειδερίκου Β'). Θα περάσουμε πάνω από την γέφυρα Γκλίνικερμπρικε, εκεί όπου γίνονταν οι ανταλλαγές των κατασκόπων μέχρι την πτώση του τείχους. Τέλος θα δούμε το περίφημο ''Ολλανδικό τετράγωνο'', και την πασίγνωστη ρωσική συνοικία Αlexandrovska με καλλιτεχνικά ξύλινα σπίτια. Επιστροφή στο Βερολίνο. Απόγευμα ελεύθερο.

4η μέρα: Βερολίνο - Αθήνα

Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Βερολίνου για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Για να δείτε τις τιμές πατήστε εδώ

 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•Αεροπορικά εισιτήρια με ΑEGEAN Airlines
•3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4*
•Μεταφορές από / προς  το αεροδρόμιο
•Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•Φόροι αεροδρομίων € 150
•Ξενάγηση πόλης
•Κόστος αποσκευής για πτήσεις Α3 (€40 το άτομο)
•Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
•Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
•Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.
•Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας.
•Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων Καθ. Δευτέρας,25ης Μαρτίου & άλλων εορτών.